Hoppa till innehållet
Två nya företag i Guldklubben!
21 januari 2019

Två nya företag i Guldklubben!

Bodentravet välkomnar två nya företag som klivit in i Guldklubben. Det handlar om BILAB och NYAB.

16 har blivit 18 i Bodentravets Guldklubb. Det är företagen som är med och sponsrar Norrbottens Stora Pris, som är miljonloppet i samband med Midnattstravet. 2018 lockade tävlingen drygt 11 000 åskådare och är länets största idrottsevent.

NYAB är företaget som omsatte drygt 900 miljoner kronor 2018 och har tagit hem DI:s gasellpris. Vd:n Johan Larsson blev 2017 utnämnd till Årets företagare i Luleå.

– Generellt så vill NYAB delta och bidra till att skapa förutsättningar för vad vi tror främjar Norrbotten. Just travet är unikt, och skapar arbetstillfällen i länet, säger Johan Larsson och fortsätter:
– Vi tycker dessutom om Bodentravets vilja att utvecklas och tänka nytt, det är grunden för att skapa utveckling och tillväxt.

 

BILAB, Roger Niemi Bil i Luleå AB, är ett familjeföretag som finns på Lulsundet i Luleå med sin verkstad. De har specialiserat sig på att serva Volvo och Mazda. 2017 blev de återförsäljare av Mazda med bilhallen på Banvägen.
Nu tar de även steget in i travbranschen.

– Travet är en spännande bransch, som vi nu väljer att kliva in i. Vi hoppas hitta ett bra samarbete med travfolket, som gärna vill köra fyrhjuldrivet med bra dragkapacitet. Sedan har Mazda väldigt bra garantier, säger Kim Jauhiainen.

Marknadschefen Jimmy Landström:
– Det är jättekul att NYAB och BILAB väljer att bli en del av travfamiljen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete. Utan Guldklubben och Norrbottens Stora Pris hade vi inte kunnat locka några av världens bästa travhästar till Boden.

Travbanechef David Zimmer:
– Nyab och Bilab är två fina företag som båda har gjort en snabb resa uppåt. Vi är väldigt nöjda med att de nu går in och satsar på travsporten.  Jag tror och hoppas att vi tillsamans har en spännade och rolig resa att  göra tillsamans med de övriga företagen som finns i det stora nätverket runt Bodentravet.

 

 

 

 


Fler nyheter

Kvallopp

14 oktober 2019
Nu har vår travskolehäst Ripasso kvalat och är redo för kommande uppgifter, Lizelle Ridderström har gjort sin första aktivitet i samband med...

Nyexaminerad montéryttare

14 oktober 2019
Att vi behöver fler montéryttare är ett faktum. Därav är vi otroligt stolta och glada över att kunna presentera Emelie Luthström som rider för...

HÖSTLOV = HÄSTLOV

9 oktober 2019
Det närmar sig höstlov för alla skolbarn men vi på travskolan håller fortfarande dörrarna öppna. Vi hoppas att få se allt ifrån nya till välkända...

På gång

24 okt, kl. 18:30-22:00
Kvällstrav
31 okt, kl. 18:25-22:00
Kvällstrav - bredd
5 nov, kl. 18:30-22:00
Kvällstrav
15 nov, kl. 12:45-15:00
Lunchtrav

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago