Hoppa till innehållet
11 juli 2022

Boden dominerade Lyckselefinalen!

Det var Bodendominans när Lyckseleveckan gick i mål med tävlingar på fredagen. Jenny Engfors hade en kanondag och tog tre segrar. Dessutom blev det Bodensegrar för Sandra Eriksson och Roger Nilsson.

Det blev hela fem segrar med Bodenanknytning för Lycksele körde sin sista tävlingsdag för i år Jenny Engfors var stekhet för dagen och tog en trippelseger! Ignazio d’Arc inledde segertåget med att ta karriärens första seger. Engfors följde sedan upp med att vinna ett uttagningslopp med Anki Frisk-träande Liquify’Em som kämpade ner en tapper Kahlua Bishop – Maria Bodin, som även dem tog sif till finalen på Solänget 23 juli. Sist ut i segertrion var Hanna Olofsson-träande Bag in Box som fick en fin resa i draget och avgjorde säkert in på upploppet. Hanna Olofsson kunde i och med detta ta hem tränarchampionatet på Lyckseletravet 2022.

Mer Boden blev det genom Sandra Eriksson som hittat en fin uppgift till sin Swagger. Trots tappad ledning kunde Swagger enkelt koppla greppet in på upploppet och ta en säker seger.

Roger Nilsson har höga tankar om Barolo Gene som nu tog sin andra raka seger. Hamnade lite i maskin halvvarvet från mål och hade många längder att hämta in runt slutsvängen. Spurten var dock av mästarklass och Barolo Gene kunde kort föremål fånga in Robert Bergh-träande Louis.


Fler nyheter

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

Jeppekollen

11 april 2024
Jeppekollen med tipsen till Bodentravets tävlingar fredag 12 april. Första start är 18:20 och det är fri entré. I Travrestaurangen kan du under kvällen avnuta en riktigt härlig fredagsbuffé med massor av läckerheter.  

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago