Hoppa till innehållet
1 april 2022

Fri entré till Midnattstravet - biljetterna släpps på måndag

På måndag 4 april släpper Bodentravet biljetterna till Midnattstravet och den stora nyheten 2022 är fri entré den 18 juni. Besökarna behöver dock lösa ut en fribiljett via tickster.com.

Det är inget 1 aprilskämt till att börja med. Boknings- biljettlänkarna längre ned i texten.

Med två och en halv månad kvar till Midnattstravet den 18 juni 2022 presenterar Bodentravet en glädjande nyhet.
Efter två år med restriktioner ställer man upp dörrarna och bjuder på fri entré på publikplats.
– Nu vill vi bjuda tillbaka till vår travpublik och Norrbottens största sportsliga event efter två Midnattstrav 2020 och 2021 med restriktioner. Om är det någon gång vi ska göra det så är det i år, säger marknadsansvarige Jimmy Landström.
– Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi göra det möjligt. Alla behöver dock lösa ut sin entrébiljett via Tickster, men det är inga konstigheter mot om du köper en konsertbiljett, går på Elitloppet i slutet av maj eller en biokväll. Biljetterna släpps på måndag den 4 april klockan 09.00 och det för framför allt restaurangbiljetterna som vi har i ett begränsat antal.

Planeringen inför Midnattstravet 2022 är i full gång efter pandemin. 2020 fick ingen besöka Bodentravet på publikplats och 2021 var det begränsat till 500 personer.
Nu blir det fulla spjäll 2022 om allt går enligt planerna.
– Vi bygger om vår panoramarestaurang en trappa upp med ny bar, nytt golv och ommålning. Det blir ett rejält lyft för våra besökare, säger Landström och fortsätter:  
– Vi håller just nu på att jobba ihop konceptet och värdskapet mot Midnattstravet så att alla ska känna sig välkomna och att det blir något extra när de äntligen får besöka oss igen.
Något annat nytt?
– Spelet kommer att vara helt digitalt på Midnattstravet 2022 och det innebär också att vi frigör ytor i spelhallen för andra aktiviteter.
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Travrestaurangen sköter själva bokningarna i Spiltan (bottenvåningen) och i öl-hagen den 18 juni:
Kontaktuppgifter: info@travrestaurangenboden.com eller Jessica 070-227 68 65

Ticksterbiljett Panoramarestaurangen (OBS: beg antal):

https://secure.tickster.com/ew9a4ufvm75tjjk

Entrébiljett Midnattstravet publikplats (här finns även drive-in att köpa):
https://secure.tickster.com/h7x5dlb55lw2lj2


Fler nyheter

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

Hemmalaget visade storform på GS75

25 mars 2024
Sju av elva till hemmalaget. Bodentravet hade en angenäm GS75-söndag. Lopp 2: 4 Stig G. (18,10), som tränas av Bodentränaren Gunnel Fredriksson gick en hård slutstrid med Jaakko Alamäki vid tömmarna, men de lyckades vinna med en halv längd före 5...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago