Hoppa till innehållet
Hanna-show på Umåker!
8 januari 2022

Hanna-show på Umåker!

Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med triss i segrar.

Treåriga Hotspot Simoni (e. Raja Mirchi)  är ett riktigt löfte som alltjämt är obesegrat. Två starter som tvååring resulterade i två segrar och debuten som treåring kunde inte ha slutat bättre. Hotspot Simoni fick en fin resa som tvåa i andraspår och när sedan Olofsson kastade loss dryga halvvarvet kvar var det sedan spel mot ett mål. Hotspot Simoni kom i mål på 17,5/2140a och matchas nu mot större uppgifter.

Gun De Chanlecy gillar isen och tog nu andra raka segern. Efter att ha tagit över ledningen ur den första svängen marscherade fransmannen enkelt undan på upploppet.

Spets och slut var även receptet för Magic Caviar som fångade upp värsta konkurrenten på förhand på utsidan och sedan provade rycka undan i ingången på upploppet. Stallkamraten Shawn Leejs och Jenny Engfors var de som tog upp jakten och höll så när på att hinna i kapp men Hanna och Magic Caviar höll undan med knapp marginal.

 

Foto: Jenny Rehnman / Umaker.se


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Program 13 januari

7 januari 2022
Nu kan du ladda hem program till lunchtravet 13 januari med första start 12:20.   13 januari

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago