Hoppa till innehållet
Salmela och Simonsson försvarade hemmafärgerna!
3 januari 2022

Salmela och Simonsson försvarade hemmafärgerna!

Bodentravets årspremiär bjöd på snöyra, fin travsport och två segrar för hemmalaget.  Ladybug Lara har hittat en riktigt fin vinterform och Cerokko M slog till med karriärens fösta seger i 60(!) starten!

Stall Salmelas Ladybug Lara har svarade för flera fina insatser under fjolåret och har under vintersäsongen även fått utdelning i form av segrar. Körande Mika Forss hittade andra par utvändigt och fick sedan ge sig iväg dryga halvvarvet från mål. Ladybug Lara kunde sedan i en tät upploppsfajt koppla ett knappt men klart segergrepp kort innan mållinjen.

 

Frida Simonsson avslutade tävlingsdagen genom att sätta dit sin egen Cerokko M som alltå tog karriärens fösta seger i start nummer 60. Cerokko M fick ett fint lopp som trea på innerspår, som blev rygg ledaren med halvvarvet kvar och när luckan kom runt slutsvängen blev konkurrenterna ett enkelt byte.

 

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago