Hoppa till innehållet
Årsfinal: Sandra och Petri champions!
22 december 2021

Årsfinal: Sandra och Petri champions!

Bodentravet avslutade travåret med ett lunchtrav under måndagen. Det blev fyra segrar för hemmalaget och det står också klart att Sandra Eriksson blir kuskchampion och Petri Salmela tränarchampion!

Det skrällde rejält i inledningen när Nils Westerberg och Jetline tog hem dagens första lopp, troits en rejäl markförlust inledningsvis över sprinterdistans. Nisse chansade invändigt och det löste sig sedan perfekt med lucka in på upploppet.

Roger Nilsson-tränade Merrimac SG har fin kapacitet men stular ibland till det för sig i loppen. Nu skötte sig femåringen fläckfritt bakom startbilen och kunde ta över ledningen efter ett knappt halvvarv och väl där var ekipaget aldrig i någon förlustfara.

Stall Hann Olofsson avslutade sedan med en dubbelseger. Prosterity WF kunde ta karriärens första seger efter en del dramatik då det blev en kort galopp när luckan kom in på upploppet. Femåringen hittade dock rätt gångart på några steg och kunde sedan kämpa sig till en knapp men säker seger.

Jonas Petrén tog sedan sin andra seger i karriären med sin egen Atlas Eagra som trivs ypperligt på isen. Från dubbla tillägg fick Atals Eagra en spårsnål resa och kunde sedan spurta till en enkel seger.

 

Sandra Eriksson heter Bodentravets kuskchampion 2021 med 29 segrar. Tränarchampion blev Petri Salmela med 30 segrar på sin hemmabana under året.

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago