Hoppa till innehållet
Ahlsell kliver in i Guldklubben på Bodentravet
15 december 2021

Ahlsell kliver in i Guldklubben på Bodentravet

Bodentravet välkomnar Ahlsell in i Guldklubben på Bodentravet. Och företaget har stora planer för kommunen. ”Vi tror mycket på Boden”.

Under onsdagen gjorde Bodentravet och Ahlsell klart med ett samarbete för 2022 och framåt. Det anrika företaget inom installationsprodukter, verktyg och maskiner vill etablera sig i Bodens kommun – och då blir ett medlemskap i Bodentravets Guldklubb naturligt.
– Det känns jättespännade och utvecklande att komma in i Boden och Bodentravet och visa oss, säger Ahlsells Magnus Custemo, försäljningschef industri Norrbotten.

Företaget blir det 21:a i Bodentravets Guldklubb, som startades för att kunna tävla om en miljon kronor i samband med Midnattstravet och Norrbottens Stora Pris. Storloppet firar 2022 15-årsjubiléum.
Med åren har Guldklubben vuxit ut till ett starkt affärsnätverk med företag från Luleå och Boden där nu Ahlsell kliver in i mixen av företag.
Vågar du säga något om planerna i Boden?
– Till att börja med vill vi skaffa en 24/7-butik, som med tiden förmodligen kommer att innebära en del arbetstillfällen. Vi tror mycket på Boden och allt som händer i kommunen, säger Custemo.
Välkomna in i Guldklubben?
– Tack så mycket.

 

Bildtext: Ahlsells föräljningschef Magnus Custemo (t.v), Industri Norrbotten, tillsammans med Jimmy Landström, marknadschef Bodentravet.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago