Hoppa till innehållet
Fem hemmasegrar!
3 december 2021

Fem hemmasegrar!

Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger.

Nya publikfavoriten Harlem Dupuitsvert gjorde processen kort med sina konkurrenter och såg bländande ut när han tågade undan säkert under slutvarvet. Fyraåringen är alltjämt obesegrad på svensk mark och har en spännande framtid framför sig.

Nilsson styrde även in Krister Karlssons Rally Igor till karriärens första seger som kom i den fjärde starten. Rally Igor kostade på sig en kortare galopp under vägen men så gjorde även flertalet av konkurrenterna och det blev en säker seger till slut.

Kicki Axelsson brukar fira fina framgångar under den vita årstiden och nu fick hennes Honky Tonk Angel en fin resa i andra spår samtidigt som det var körning framme i täten. På sista långsidan kastade Söderholm loss och via ett mäktigt speedryck hade Honky Tonk Angel tätkänning på väg in i slutkurvan och kunde sedan gå undan till enkel seger.

Sandra Eriksson har fått ett fint nyförvärv i Gazoline Mearas som nu tog sin andra raka seger. Men det var en hel del dramatik bakom segern denna gång då Gazoline Mearas fick se sig passerad av Erase The Law kort före mål men då denna galopperade i samma sekund som segergreppet var kopplat så gick segern till Gazoline Mearas som gjorde ett starkt lopp efter att ha avancerat fram till ledningen efter halvvarvet kört.

Dagen inleddes med ett ungdomslopp där Anna Karlsson och Shawn Leejs gick segrande ut en tät slutstrid mot Satellit L.A. och Moa Fredriksson.

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago