Hoppa till innehållet
Umåker Cup till Maybach WF och revansch för Juno!
13 november 2021

Umåker Cup till Maybach WF och revansch för Juno!

Det blev fina framgångar för de Bodenhästar som var i farten igår på Umåker! Madelene Wikstén-tränade Maybach WF med Henrik Näsvall i sulkyn tog hem finalen av Umåker Cup med 75.000 till vinnaren och Ulf & Marie Anglöws Juno Beach segrade i Svensk Travsports Unghästserie med 40.000 kronor i första pris.

 Bodentravets treåringar fortsätter att visa väldigt fina takter! Maybach WF var i farten mot äldre konkurrenter men gick segrade ur striden tillsammans med sin vapendragare Henrik Näsvall i sulkyn. Henke körde resolut till ledningen 1200 meter från mål och blev sedan rejält utmanad upploppet ner, men både häst och kusk visade fin löpskalle och segermarginalen skevs till en halv längd.

 

Juno Beach galopperade direkt bakom startbilen i en Breeders Crown seminfinal senast. Nu blev det snabb revansch för Juno Beach och Sandra Eriksson som blåste till ledningen direkt och på lätta ben gled undan till en enkel seger sista biten in mot mål.

 

 Foto: Jenny Rehnman / Umaker.se


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago