Hoppa till innehållet
10 november 2021

Zinco Jet strålande i comeback!

Stall Salmelas V75-meriterade Zinco Jet gjorde igår comeback på Romme efter drygt fyra månaders frånvaro och vilken comeback det blev!

Zinco Jet hade som vanligt Ulf Ohlsson i sulkyn och låg länge sist i fältet och såg verkligen laddad ut över att vara tillbaka på tävlingsbanan.  Ja, den italiensk födda sexåringen tog till och med några galoppsteg av ren friskhet i ingången till sista sväng. Men det var många som ville göra upp om segern och in på upploppet låg Zinco Jet alltjämt sist i fältet men via en virvlande avslutning långt ute vid staketet kunde ändå segern bärgas kort före mål efter en makalös spurt.

Allevamenti Toniatt i Italien äger och om sexåringen får vara frisk och fräsch väntar större uppgifter i vinter var så säkra!

Foto: Arkivbild/TR Media


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago