Hoppa till innehållet
Zinco Jet strålande i comeback!
10 november 2021

Zinco Jet strålande i comeback!

Stall Salmelas V75-meriterade Zinco Jet gjorde igår comeback på Romme efter drygt fyra månaders frånvaro och vilken comeback det blev!

Zinco Jet hade som vanligt Ulf Ohlsson i sulkyn och låg länge sist i fältet och såg verkligen laddad ut över att vara tillbaka på tävlingsbanan.  Ja, den italiensk födda sexåringen tog till och med några galoppsteg av ren friskhet i ingången till sista sväng. Men det var många som ville göra upp om segern och in på upploppet låg Zinco Jet alltjämt sist i fältet men via en virvlande avslutning långt ute vid staketet kunde ändå segern bärgas kort före mål efter en makalös spurt.

Allevamenti Toniatt i Italien äger och om sexåringen får vara frisk och fräsch väntar större uppgifter i vinter var så säkra!

Foto: Arkivbild/TR Media


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago