Hoppa till innehållet
Succé i Breeders Crown-semi!
25 oktober 2021

Succé i Breeders Crown-semi!

Det blir tre Bodentränade hästar som är med och gör upp i finalerna av Breeders Crown på Sundbyholmstravet den 7 november.

Bodentravets hästar har återigen kvalificerat sig till finaler i de klassiska årgångsloppen. Under gårdagens semifinaler i Breeders Crown kvalade Hanna Olofsson in Henessy Walk & The Oak L.A till finalen för treåriga hingstar och valacker och Roger Nilsson tog sig vidare med Nikita Sunrise till finalen för fyraåriga ston.

Örjan Kihlström förvaltade The Oak LA’s chanser på bästa sätt och lotsade treåringen med säker hand till en stabil fjärdeplats i sin semifinal utan att brukas förfullt. Claes Sjöström fick återigen chansen bakom Henessi Walk och hittade en väg fram till finalplatsen i en tät slutstrid som fyra.

Roger Nilsson hade satt Nikita Sunrise i fint slag och stoet spurtade strålande över upploppet till en andraplats med Mats Djuse i sulkyn.

Den 7 november är det dags för finaler på Sundbyholms travbana strax utanför Eskilstuna med 800.000 kronor i förstapris. Henessi Walk och Nikita Sunrise deltar i premiechansen och dubblar eventuella prispengar i finalen.


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago