Hoppa till innehållet
25 oktober 2021

Succé i Breeders Crown-semi!

Det blir tre Bodentränade hästar som är med och gör upp i finalerna av Breeders Crown på Sundbyholmstravet den 7 november.

Bodentravets hästar har återigen kvalificerat sig till finaler i de klassiska årgångsloppen. Under gårdagens semifinaler i Breeders Crown kvalade Hanna Olofsson in Henessy Walk & The Oak L.A till finalen för treåriga hingstar och valacker och Roger Nilsson tog sig vidare med Nikita Sunrise till finalen för fyraåriga ston.

Örjan Kihlström förvaltade The Oak LA’s chanser på bästa sätt och lotsade treåringen med säker hand till en stabil fjärdeplats i sin semifinal utan att brukas förfullt. Claes Sjöström fick återigen chansen bakom Henessi Walk och hittade en väg fram till finalplatsen i en tät slutstrid som fyra.

Roger Nilsson hade satt Nikita Sunrise i fint slag och stoet spurtade strålande över upploppet till en andraplats med Mats Djuse i sulkyn.

Den 7 november är det dags för finaler på Sundbyholms travbana strax utanför Eskilstuna med 800.000 kronor i förstapris. Henessi Walk och Nikita Sunrise deltar i premiechansen och dubblar eventuella prispengar i finalen.


Fler nyheter

Program 5 april

28 mars 2024
Nu kan du ladda hem programmet till nästa tävlingsdag på Bodentravet. Fredag 5 april kör vi lunchtrav med 9 spännande lopp. Första start 12:20. Boden 5 april  Vi vill också passa på att önska alla en riktigt fin påsk!    

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago