Hoppa till innehållet
23 oktober 2021

Sju (!) Bodentränade i BC-semi!!!

På söndag avgörs semifinaler i Breeders Crown och vi ser hela sju Bodentränade hästar på startlinjen. Vilket styrkebesked!

I den första semifinalen för treåriga ston ser vi Marie & Ulf Anglöws Juno Beach som nu möter tuffast tänkbara motstånd med bland annat Oaks-vinnaren Lara Boko i spetsen. Som vanligt blir det Sandra Eriksson som sitter upp bakom Juno Beach.

Juno Beach

Stall Salmela har två hästar till start. Indigo Sisu och Idomenio Sisu startar i var sin semifinal för treåriga hingstar och valacker. Indigo Sisu får brottas med ett dåligt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. Mika Forss kör. Idomenio Sisu startar från spår nio med Ulf Ohlsson i jollen.

Idomenio Sisu

Indigo Sisu

Även Hanna Olofsson kommer till start med två hästar men överlåter körningen till Örjan Kihlström och Claes Sjöström den här gången. Örjan får testa på The Oak L.A och Sjöström får återigen stifta bekantskap med Kriteriefemman Henessi Walk.

Henessi Walk

The Oak LA

Den på förhand hetaste chansen måste tillskrivas Sandra Eriksson och Devils Tongue som kommer med god form från V75-seger och har fått ett okej utgångsläge med spår 6 i semifinalen för treåriga hingstar och valacker.

Devils Tongue

I semifinalerna för fyraåriga ston står hoppet till Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise som fått ett fint utgångsläge bakom startbilen och den här gången får Mats E Djuse i vagnen.

Nikita Sunrise

Stort lycka till önskar vi till alla och hoppas vi ses i finalen!!


Fler nyheter

Program 5 april

28 mars 2024
Nu kan du ladda hem programmet till nästa tävlingsdag på Bodentravet. Fredag 5 april kör vi lunchtrav med 9 spännande lopp. Första start 12:20. Boden 5 april  Vi vill också passa på att önska alla en riktigt fin påsk!    

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago