Hoppa till innehållet
Sju (!) Bodentränade i BC-semi!!!
23 oktober 2021

Sju (!) Bodentränade i BC-semi!!!

På söndag avgörs semifinaler i Breeders Crown och vi ser hela sju Bodentränade hästar på startlinjen. Vilket styrkebesked!

I den första semifinalen för treåriga ston ser vi Marie & Ulf Anglöws Juno Beach som nu möter tuffast tänkbara motstånd med bland annat Oaks-vinnaren Lara Boko i spetsen. Som vanligt blir det Sandra Eriksson som sitter upp bakom Juno Beach.

Juno Beach

Stall Salmela har två hästar till start. Indigo Sisu och Idomenio Sisu startar i var sin semifinal för treåriga hingstar och valacker. Indigo Sisu får brottas med ett dåligt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. Mika Forss kör. Idomenio Sisu startar från spår nio med Ulf Ohlsson i jollen.

Idomenio Sisu

Indigo Sisu

Även Hanna Olofsson kommer till start med två hästar men överlåter körningen till Örjan Kihlström och Claes Sjöström den här gången. Örjan får testa på The Oak L.A och Sjöström får återigen stifta bekantskap med Kriteriefemman Henessi Walk.

Henessi Walk

The Oak LA

Den på förhand hetaste chansen måste tillskrivas Sandra Eriksson och Devils Tongue som kommer med god form från V75-seger och har fått ett okej utgångsläge med spår 6 i semifinalen för treåriga hingstar och valacker.

Devils Tongue

I semifinalerna för fyraåriga ston står hoppet till Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise som fått ett fint utgångsläge bakom startbilen och den här gången får Mats E Djuse i vagnen.

Nikita Sunrise

Stort lycka till önskar vi till alla och hoppas vi ses i finalen!!


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago