Hoppa till innehållet
Massor av hemmasegrar!
22 oktober 2021

Massor av hemmasegrar!

Det var kraftig hemmadominans vid torsdagens lunchtävlingar. 8 av 10 lopp till Bodentränat där både Salmela och Jesper Nilsson kvitterade ut en tränardubbel!

 

Vintern är kraftigt på g och inför tävlingarna landade cirka 20-30 cm nederbörd vilket gjorde att förutsättningarna var krävande. Alla heder åt bangubbarna som gjorde ett kanonjobb med att fixa tävlingsbana.

Hela åtta hemmasegrar blev det när tävlingsdagen summerades med en hel del riktigt imponerande segrare. Jesper Nilsson var optimistisk på förhand angående stallets chanser och kunde belåtet räkan in en tränardubbel. Soleil D’Inverne imponerade stort när han reparerade en startbrasa av modell större till seger för Krister Söderholm. Jeppes andra segrare var debutanten Fritz From Aceda som ledde från start till mål med Ove A Lindqvist.

Även stall Salmela tog hem en dubbel. Slitvargen Hesiod har verkligen hittat formen och tog nu andra segern på kort tid när han tillsammans med Mika Forss spurtade hem segern i snabbloppet. M.T.Oberon har haft en fin höst och var starkast till slut trots en resa i ”dödens”.

Hesiod

MT Oberon

Eragon CB är något av en late bloomer. Som sjuåring verkar det ha lossnat på allvar för Hövding Lavec-sonen som nu tog sin tredje seger för året. Catrin Bergström tränar och Krister Söderholm körde till seger.

Eragon CB

Bodentravets yngre garde fortsätter att visa framfötterna. Jorma Särkiniva har ett löfte i Ding Dong som reparerade galopp 1100 meter från mål till seger och Roger Nilsson tog tredjeårssegern med Mellby Java som ledde från start till mål.

Ding Dong

Mellby Java

I tvååringsloppet blev det seger för Hanna Olofsson och Hot Spot Simoni som är obesegrade efter två starter.

Hotspot Simoni


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago