Hoppa till innehållet
Hänt i helgen!
19 oktober 2021

Hänt i helgen!

Hannas treåring glänste i Skellefteå, Sandra & Hanna champions och flera starka insatser i STL.

Vi är skyldiga er en liten summering från helgen som gick och vi börjar på Skellefteåtravet som körde årsfinal i fredagskväll. Hanna Olofsson visade upp finska treåringen BWT Gaia i ett strålande skick på den krävande banan och kunde ta en helt överlägsen seger med gott om luft till tvåan i mål. Sandra Eriksson Det var hästens andra raka seger och närmast väntar ett större årgångslopp på Kovola-banan i Finland nu till helgen.

Sandra Eriksson körde Umåkertränade Don Viking till seger i Kalla Hästägarkannan och kan dessutom titulera sig kuskchampion på Skellefteåtravet 2021. Hanna Olofsson var den tränare som vann mest lopp och körde in mest pengar.

Vi tar oss lite längre söderut och Solängets V75-tävlingar.  Här fick Gunnar Bertilsson med sig en tredjeplats med OK Nalan. Roger Nilsson och Sandra Eriksson varsin fjärdeplats med Nikita Sunrise respektive Mindyourvoice WF samt att det blev en tredjeplats för Salmela-tränade Leave Your Sox On.


Fler nyheter

Fem hemmasegrar!

3 december 2021
Det blev hela fem hemmatränade segrare när Bodentravet tävlade under torsdagskvällen. Roger Nilsson var på hugget och tog en dubbelseger. Nya...

Jeppekollen 2 december

1 december 2021
Tips till Bodentravets tävlingar 2 december  

Covidbevis för all travpublik från 1 december

29 november 2021
Från och med den 1 december gäller covidbevis på Sveriges idrottsarrangemang med över 100 åskådare. För Bodentravet blir det med start från...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago