Hoppa till innehållet
Lycka till i Oaks och Kriteriekval!!
7 september 2021

Lycka till i Oaks och Kriteriekval!!

Bodentravet mönstrar som kan vara rekord i deltager till försöken i de klassiska treåringsloppen Svensk Trav-Oaks och Svensk Travkriterium! Hela sju Bodentränade treåringar är med och gör upp om finalplatserna på Solvalla under fredagskvällen.

Söndag 25 september avgörs finalerna i Svenskt Travkriterium & Svenskt Trav-Oaks (ston) på Solvalla med 2 respektive 1,4 miljoner i förstapris som blir till det dubbla om hästen är premiechansad. I år har vi fått se massor av fina, Bodentränade treåringar och ännu ett bevis på det är att hela sju stycken av dem tar chansen för att kvala in till finalerna på fredag.

Petri Salmela fick med sina starka kort Indigo Sisu och Idomenio Sisu. Vinnaren av Bodentravets treåringsserie, Devils Tongue finns givetvis med på startlinjen.

Det gör också Madelene Wiksténs talang Maybach WF. Hanna Olofsson provar med duon Henessi Walk och Magic Caviar i Kriterieförsöken och har även med Victoriasbelfaveur i Oakskvalen.

Grymt bra treåringskull på Bodentravet i år och vi önskar samtliga stort lycka till!


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago