Hoppa till innehållet
6 september 2021

Fyrtal i segar – Dubbel Palomäki!

Skellefteåtravet var värd för måndagslunchen och där blev det fina framgångar för Bodentränarna med fyra segrar. Katariina Palomäki slog till med en tränardubbel!

Katariina Palomäki blir proffstränare på Bodentravet inom kort och gjorde bra reklam för sig vid Skellefteåtravets tävlingar med två tränarsegrar. Kallblodet Stjärnstorm har inlett karriären mycket lovande och efter en andraplats i debuten förra året står nu Stjärnstorm med tre raka segrar. Katariina och Stjärnstorm fick en bra start och hämtade snabbt in tillägget på tjugo meter.  Varvet från mål fick de göra jobbet som första häst i andra spår och kopplade ett säkert grepp mitt i slutsvängen och det såg ut att finnas gott om krafter sparade i mål.

Donatello One lånade Palomäki ut till kollegan Mikael Östman som i det lilla fältet (bara fem hästar) tillslut valde positionen som första häst i andra spår och därifrån krigade ner ledaren över upploppet till karriärens första seger.

V4-spelet inleddes med att O.K.Nalan tog snabb revansch efter förra startens galoppmisslyckande. Körande Mats Djuse kunde avancera fram mot täten och höll där ett tillräckligt högt tempo för att dra fältet sönder och samman. Hästens sjätte seger för året och det är Gunnar Bertilsson som tränar.

Sandra Eriksson leder championligan på Skellefteåtravet och tog en ny pinne när hon trotts spår åtta bakom bilen blåste till ledningen med Gunilla Lundqvists Russjkat för att sedan glida undan med det som behövdes till säker seger.

 

Bild: Stjärnstorm

Foto: Twitter


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago