Hoppa till innehållet
Fyrtal i segar – Dubbel Palomäki!
6 september 2021

Fyrtal i segar – Dubbel Palomäki!

Skellefteåtravet var värd för måndagslunchen och där blev det fina framgångar för Bodentränarna med fyra segrar. Katariina Palomäki slog till med en tränardubbel!

Katariina Palomäki blir proffstränare på Bodentravet inom kort och gjorde bra reklam för sig vid Skellefteåtravets tävlingar med två tränarsegrar. Kallblodet Stjärnstorm har inlett karriären mycket lovande och efter en andraplats i debuten förra året står nu Stjärnstorm med tre raka segrar. Katariina och Stjärnstorm fick en bra start och hämtade snabbt in tillägget på tjugo meter.  Varvet från mål fick de göra jobbet som första häst i andra spår och kopplade ett säkert grepp mitt i slutsvängen och det såg ut att finnas gott om krafter sparade i mål.

Donatello One lånade Palomäki ut till kollegan Mikael Östman som i det lilla fältet (bara fem hästar) tillslut valde positionen som första häst i andra spår och därifrån krigade ner ledaren över upploppet till karriärens första seger.

V4-spelet inleddes med att O.K.Nalan tog snabb revansch efter förra startens galoppmisslyckande. Körande Mats Djuse kunde avancera fram mot täten och höll där ett tillräckligt högt tempo för att dra fältet sönder och samman. Hästens sjätte seger för året och det är Gunnar Bertilsson som tränar.

Sandra Eriksson leder championligan på Skellefteåtravet och tog en ny pinne när hon trotts spår åtta bakom bilen blåste till ledningen med Gunilla Lundqvists Russjkat för att sedan glida undan med det som behövdes till säker seger.

 

Bild: Stjärnstorm

Foto: Twitter


Fler nyheter

Tre segrar i Skellefteå!

27 september 2021
Skellefteå körde breddlopp i lördags och där blev det tre Bodentränade segrare! Maria Karlssons Catching Fire med Caroline Forsner i sulkyn svarade...

Succé för Bodenhästarna på Solvalla

25 september 2021
Först smällde Hanna Olofssons Henessi Walk till med en fin femteplats i Svenska Travkriterium. Och sen styrde Sandra Eriksson ut Swagger i...

Hemmasegrarna värmde i höstrusket!

24 september 2021
Det blev hemmasegrar i sju av åtta lopp när Bodentravet körde lunchtävlingar under fredagen.   Hedershästen Hesiod gör alltid sitt men segrarna har...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago