Hoppa till innehållet
Fyrtal i segar – Dubbel Palomäki!
6 september 2021

Fyrtal i segar – Dubbel Palomäki!

Skellefteåtravet var värd för måndagslunchen och där blev det fina framgångar för Bodentränarna med fyra segrar. Katariina Palomäki slog till med en tränardubbel!

Katariina Palomäki blir proffstränare på Bodentravet inom kort och gjorde bra reklam för sig vid Skellefteåtravets tävlingar med två tränarsegrar. Kallblodet Stjärnstorm har inlett karriären mycket lovande och efter en andraplats i debuten förra året står nu Stjärnstorm med tre raka segrar. Katariina och Stjärnstorm fick en bra start och hämtade snabbt in tillägget på tjugo meter.  Varvet från mål fick de göra jobbet som första häst i andra spår och kopplade ett säkert grepp mitt i slutsvängen och det såg ut att finnas gott om krafter sparade i mål.

Donatello One lånade Palomäki ut till kollegan Mikael Östman som i det lilla fältet (bara fem hästar) tillslut valde positionen som första häst i andra spår och därifrån krigade ner ledaren över upploppet till karriärens första seger.

V4-spelet inleddes med att O.K.Nalan tog snabb revansch efter förra startens galoppmisslyckande. Körande Mats Djuse kunde avancera fram mot täten och höll där ett tillräckligt högt tempo för att dra fältet sönder och samman. Hästens sjätte seger för året och det är Gunnar Bertilsson som tränar.

Sandra Eriksson leder championligan på Skellefteåtravet och tog en ny pinne när hon trotts spår åtta bakom bilen blåste till ledningen med Gunilla Lundqvists Russjkat för att sedan glida undan med det som behövdes till säker seger.

 

Bild: Stjärnstorm

Foto: Twitter


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago