Hoppa till innehållet
Bodenprofilerna kan vinna Hambletonian!
6 augusti 2021

Bodenprofilerna kan vinna Hambletonian!

På lördag avgörs världens största travlopp, Hambletonian Stakes, på The Meadowlands strax utanför New York. En av de stora förhandsfavoriterna till segern heter Captain Cory och delägs av Bodenprofilerna Robert Lindström och Petri Salmela!

Hambletonian Stakes är ett lopp för treåriga travhästar och förstapriset uppgår till en halv miljon dollar (drygt 4,3 miljoner svenska kronor). Bakom Captain Cory står bodensaren Robert Lindström som ropade in hästen på auktion som 1-åring, hästen såldes sedan ut i några andelar och gick i träning hos Åke Svanstedt.

Den mäktiga hingsten efter Googoo Gaagaa har imponerat ända sedan starten av sin tävlingskarriär och kommer nu ut som en av favoriterna i finalen av Hambletonian efter att ha vunnit sitt försök på 1.09,2. I finalen startar Captain Cory från spår 4 bakom bilen och förutom segerchecken väntar förstås evig ära och berömmelse vinnaren.

 

Intervju med Robert Lindström:

https://twitter.com/i/status/1422584433710936066

 

Foto: Lisas Photo


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago