Hoppa till innehållet
29 juli 2021

Magisk kväll med toppsport och 100.000 kronor till Barncancerfonden!

 

V86-kvällen på sommaren är en av årets stora höjdpunkter och förutsättningarna kunde inte varit bättre med högsommarvärme och utsålt (600) på publikplats.

Hemmatränarna hade en bra kväll och tag hand om segrarna i sex av loppen. Petri Salmela tog en dubbelseger genom att rama in V86-kupongen. I den första avdelningen blev det seger för Leave Your Sox On som pallade för både favorittrycket och den långa (3140 meter) långa distansen. Ulf Ohlsson letade sig fram som första häst i andra spår och kunde sedan reglera fältet från den positionen. I den avslutande avdelningen som också var ett försök i Bronsdivisionen serverade Mats Djuse Got To Dash ett perfekt lopp i rygg på ledaren och fick sedan luckan på beställning i utgången av den sista svängen. Got To Dash tackade för den fina löpningen genom att spurta till enkel seger.

Got To Dash 

Även Sandra Eriksson fick med sig en dubbelseger inom V86-kupongen. Med egentränade treåringen Devils Tongue släppte Sandra ledingen till favoriten ur den första svängen men kunde sedan vika ut mitt i slutsvängen och koppla ett säkert segergrepp mitt på upploppet och vinna på nya banrekordet 14,5/2140a. Sandra hade i loppet innan vunnit med Umåkertränade (Thule Jonsson) Gurra Palema efter att ha styrt fram utvändigt ledaren 1200 meter från mål och sedan kämpat ner en tapper M.T Oberon.

Devils Tongue

Duon Jorma Särkiniva/ Mats Rånlund såg till att det blev en liten överraskning i V86-2 genom att vinna med Yankee Sensation. Särkiniva tog initiativet i loppet och kunde svepa fältet för att överta ledningen 1200 meter från mål och var sedan helt ohotat i smått överlägsen stil.

Yankee Sensation

Robert Bergh hade som vanligt fina framgångar när han gästade Bodentravet och kunde åka hem med två segrar i bagaget. I Scandal Plays Minne var det spets och slut med den WF-uppfödda Mindyourvalue WF som på sitt karaktäristiska sätt, i lätt avslappnad stil höll de övriga stången.  Bergh-säker seger blev det också i Bodentravets fyraåringspris där topphästen Fifty Cent Piece ledde från start till mål och vann med många längder på nytt banrekord.

Mindyourvalue W.F.

Tangen Haap tillhör ett av landets absolut bästa kallblod och tog nu årets första och efterlängtade seger. Björn Karlsson gav sin häst ett prefekt lopp i andra spår och kunde köra rakt fram när värsta konkurrenten Don Viking galopperade på sista långsidan. Sedan var det spel mot ett mål.

Utanför kupongen avgjordes det fina lopp. Bland annat Grevins Minne med 100.000 kronor i första pris. Där gick segern till Dannero och Nordvinn med Stefan Edin som avancerade fram utvändigt om ledaren med varvet kvar. Kopplade ett knappt med säkert grepp kort före mål före Bodenduon Rotets Leo och Snabb.

 

Nordvinn

Kvällen inleddes med årets största montélopp på Bodentravet, Nils Bergmans Minne. Där blev det seger för Jaakko Alamäki-tränade Aiming To Win som hade minst pengar på sig i fältet men som fick ett perfekt lopp av ridande Frida Sandberg och satte nosen först i en virvlande slutstrid.

Aiming To Win

Kvällens sista vinnare (men kanske gladaste ägaren) blev Witheveryheartbeat. Anna Carin Sandberg kuden från stallsvängen se sin ögonsten leda från start till mål för Krister Söderholm.

Witheveryheartbeat

En fantastik kväll men massor av fina prestationer och en entusiastisk publik som bidrog till en härlig stämning. Bodentravet, ett antal samarbetspartners och hästägare bidrog tillsammans med cirka 100.000 kronor till Barncancerfondens arbete. Tack alla som kom. Tack alla som bidrog till Barncancerfonden och till en underbar kväll!

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 9 augusti

8 augusti 2022
Här kommer V64-tips till Bodentravets tävlingar imorgon tisdag 9 augusti.   Travrestaurangen erbjuder buffé med helstekt entrecote och pommes. Fri entré och förta start är 18:20

Triss på Skellefteåtravet!

5 augusti 2022
Det blev tre segrar till Bodentravet när Skellefteå körde lunchtävlingar under torsdagen. Roger Nilsson slog till med en dubbelseger och Sandra Eriksson satte dit Irené Worrsjö-Johanssons Anthem. Roger Nilsson har haft ett fint år, speciellt på...

Program 9 augusti

3 augusti 2022
Nu kan ni ladda hem travprogrammet till våra tävlingar på tisdag 9 augusti. Boden är huvudbana och ATG erbjuder spel på bla V64. Läcker buffé i Travrestaurangen- Helstekt entrcoté med chimchurri, beasås och pommes! Första start: 18.20 Program 9...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago