Hoppa till innehållet
Bodentränarna ångar på!
26 juli 2021

Bodentränarna ångar på!

Det blev Bodendegrar i fem av nio lopp när Skellefteåtravet körde kvällstävlingar på lördagskvällen. Hanna Olofsson hade en fin kväll med en dubbelseger.

Olofssons anhängare fick en fin kväll på totospelet då båfda vinnarna från stallet delade ut glda vinnarodds. Kapabla men osäkra Gallak Beji fick ett fint lopp i tredjepar utvändigt och fick sedan dra tåget på sista långsidan. Via en hstig forcering kunde olofsson runda till ledningen in i slutsvängen och höll sedan undan med säker marginal.

Bosse Bee fins sedan en tid tillbaka åter på Olofssons träningslista och tog nu sin andra raka seger. Den lätt flegmatiska Bosse Bee fick kom igenom bra från bakspår och kunde ta hand om ledningen ur den första svängen för att sedan svara allt och gå undan med det som behövdes.

Stall Salmelas BWL Ruthless brukar ofta serveras smyglopp för att spara speeden tillslut. Den här gången valde Antero Heinonen att trycka av honom från start och det kunde ju inte sluta bättre. BWL Ruthless tog hand om ledningen kort efter start och hade sedan inga problem att avfärda storfavoriten SG Charpentier sista biten. Imponerande!

Enar ”Kålle” Gustafsson hade ett fint år med sin Greenwich 2020 men har haft det lite motigare detta år. Nu blev det dock full pott för Kålle och fuxen, som fick ett perfekt lopp av Ove A Lindqvist och enkelt kunde spurta till seger när luckan kom från tredjepar invändigt in på upploppet.

Gunnar Bertilsson har en riktig juvel I fyraåriga Rally Ida som nu tog sin andra raka seger på kort tid. Körande Mats Djuse fick en fin start från tillägg och kunde utan strid glida till ledningen ur den första svängen och kunde sedan mer eller mindre jogga undan upploppet ner med tillsynes gott om krafter sparade.

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago