Hoppa till innehållet
19 juli 2021

Biljetterna släppta till V86 - max 600 personer

Nu har Bodentravet släppt biljetterna till V86 den 28 juli. Det är max 600 personer utomhus som gäller med rådande restriktioner. Halva entrékassan skänks till Barncancerfonden.

Nu stundar V86 den 28 juli, rent sportsligt näst största travdagen efter Midnattstravet. 2021 samarbetar Bodentravet med Barncancerfonden och skänker halva entrékassan till organisationen. Även företag och privatpersoner kan gå in och sponsra.
- Vi känner att det här är det minsta vi kan göra. I den värld vi lever i nu med pandemi och oroligheter glöms våra utsatta barn bort i mediebruset. Kan vi hjälpa Barncancerfonden med en slant så ska vi givetvis ställa upp tillsammans med våra företag, säger Jimmy Landström, marknadschef Bodentravet.
- Vi kommer även att ha en tioåriga Linn på plats med sin familj som tar emot checken till Barncancerfonden. Hon har gått igenom den fruktansvärda sjukdomen, älskar hästar och alla förstår vad stallet betytt för henne under den tuffa tiden.

Till V86 den 28 juli är det max 600 personer utomhus som gäller plus restauranggästerna. De får inte blandas med varandra, men gästerna utomhus får röra sig fritt över området jämfört med på Midnattstravet när de hyrde sin fasta plats.
- Vi kan ta in något fler än på Midnattstravet och det är kul för det rent sportsliga att ekipagen får applåder för sina prestationer. Hela vägen från drive in-parkeringarna till staketet vid målgången, säger Jimmy Landström.
- Vi behöver dock hålla isär restauranggästerna och vår publik utomhus för att kunna ha 600 personer på drive in och uteplats.

Här köper du din biljett till publikplats!
https://secure.tickster.com/sv/w6acfkw5w2hmtub/products

För bokning i Travrestaurangen: info@travrestaurangenboden.com, eller 070 227 68 65, Jessica
(ej publikplatsbiljett) 

Vill du stödja Barncancerfonden:
V86 med Barncancerfonden på Bodentravet onsdag 28 juli | Barncancerfonden

Foto: Mats Engfors/fotographic.se


Fler nyheter

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

Program 25 april

19 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är lunchtrav 25 april! Tack vare det stor intresset att vara med så kör vi två extra lopp.   Program 25 april

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago