Hoppa till innehållet
Fyra hemmasegrar - Emelies första!
16 juli 2021

Fyra hemmasegrar - Emelies första!

Stålande väder, god stämning och riktigt fin sport! Torsdagskvällen bjöd också på några rafflande slutstrider och fyra hemmatränade segrare!

Det blev absolut en kväll att minnas för Emelie Luthström som med sin Mellby Dealer nu tog karriärens fösta seger i det inledande montéloppet. Emelie serverade Mellby Delaer ett fint lopp i rygg på ledaren och hade sedan inga problem att avgöra och när attacken sattes in i början på upploppet. Segern var solklar och duon går en spännande framtid tillmötes!

Sandra Eriksson är snudd på ostoppbar för dagen och toppar kuskligan i både Boden och Skellefteå. På hemmaplan blev det nu tre nya segrar. I det första försöket till Greivins Minne blev det seger med Ingela Nilsson-tränade Snabb som blåste till ledningen bakom startbilen och sedan höll undan med säker marginal.

Spets och slut-konceptet använde sig Eriksson av även med Ulf och Marie Anglöws debutant Juno Beach som visade fin uppfattning i sitt debutlopp. Trots tre omstarter höll sig treåringen i skinnet och var mer eller mindre ensam sista biten in mot mål.

Sandras tredje seger kom med Umåkertränande (Thule Jonssons) Gurra Palema som avgjorde med minsta möjliga marginal efter en resa utvändigt om ledaren i kvällens fyraåringslopp!

Medias Fasth One går från klarhettill klarhet och tog nu sin andra seger på de tre senaste starterna. Tomi Happio serverade sambons ögonsten en drömresa i rygg på ledaren och hittade sedan påpassligt lyckan i utgången av sista svängen. Medias Fasth One hade sedan den klart bästa farten över upploppet och tog en enkel seger.

 

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Program V86!

22 juli 2021
Nu kan du ladda hem program till V86-tävlingarna 28 juli! Kanonrace med bland annat finalen av Greivins Minne och Scandal Plays Minne. Här laddar...

Biljettinfo inför V86 28 juli

21 juli 2021
Det är 600 personer utomhus som gäller med rådande restriktioner och ni får röra er fritt över området bortsett från restaurangen. Vi gör även ett...

Fyrtal i segrar på Skellefteåtravet!

20 juli 2021
Bodentränarna tog för sig ordentligt när Skellefteåtravet var huvudbana under måndagskvällen och tog hand om fyra raka segrar på...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago