Hoppa till innehållet
Källsjöviking i Rolf Sundlings!
28 maj 2021

Källsjöviking i Rolf Sundlings!

Det blev fyra hemmasegrar när Bodentravet körde tävlingar med V64 under torsdagskvällen. Team Salmela hade en fin kväll med en dubbelseger och flera fina placeringar!

Isolde Sisu (e. Zola Boko) är en treåring som debuterade på bästa möjliga sätt. Ulf Ohlsson körde till ledningen och sedan var mycket vunnet. Stoet var mer eller mindre ensam sista halvvarvet och vann bekvämt med fyra längders marginal.

Stallets andra seger kom med kapabla Leave Your Sox On som verkligen håller toppform för dagen. Seger nummer fyra för året blev odramatisk sen Mika Forss avancerat framåt inledningsvis och fick ta över ledingen efter ett drygt halvvarv. Närmast väntar V75 på hemmaplan för Trixton-sonen.

Hanna Olofsson tog ett tidigt initiativ med La Norna och kunde ta över ledningen ur den första svängen trots tjugo meters tillägg. I den positionen växer stoet fler klasser och nu blev segern säker efter en snabb avslutning.

Efter sitt äventyr på västkusten med finalen av Drottning Silvias Pokal var nu Roger Nilssons kanon Nikita Sunrise tillbaka på hemmaplan och fick en bekväm resa fram till seger. Ulf Ohlsson körde till täten när startrusningen lagt sig och kunde sedan dirigera tillställningen efter eget behag. Fyraåringen gick i mål på lätta hovar och går en spännande sommar till mötes där Stochampionatet är det stora målet.

Kvällens huvudlopp var Rolf Sundling Minne med 50.000 kronor i första pris. Här gick segern till Umåker och Källsjöviking som fick göra jobbet utvändigt om ledaren större delen av loppet. Mats Gällerstedt tränar och i sulkyn satt Ove A Lindqvist.

 

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago