Hoppa till innehållet
Rally Funny fixade första STL-segern!
16 maj 2021

Rally Funny fixade första STL-segern!

Det blev en fin dag för Bodenhästarna när Umåker stod som värd för veckans STL-tävlingar. Gunnar Bertilssons sto Rally Funny skrällde ordentligt i V75-avslutninngen genom att vinna efter en virvlande spurt för Ove A Lindqvist.

Rally Funne hade ett svårt utgångsläge med spår 11 på sprinterdistans och sågs långt ner i fältet under resans gång. Men tempot i täten var högt uppskruvat och när Sandra Erikssons Swagger galopperade med segern på gaffeln mitt på upploppet så var det istället Rally Funny som långt ut i banna kunde koppla segergreppet kort före mål. Rally Funny är nu kvalificerad för finalen i Bronsdivisionen under elitloppshelgen. Stort grattis till Gunnar Bertilsson med familj som äger och tränar!

 

Även Hanna Olofsson hade en fin dag med två mersmakande andraplatser på V75. Ava och Kaelan F Boko svarade för starka prestationer och är även de kvalificerade för finaler under elitloppshelgen.


Fler nyheter

Jeppekollen 19 juni

18 juni 2021
Jeppe går igenom Bodentravets V75-omgång. Första start är 17:35. V75 börjar i lopp 6 (19:30)  

Travbilagan!

16 juni 2021
Nu är den här! Årets Travbilaga med massor av matnyttigt inför Midnattstravet till helgen. Reportage, tips och analyser med mera. Allt du behöver...

Program Midnattstravet

14 juni 2021
Här har ni programmet till årets stora travhändelse på Bodentravet. Midnattstravet med V75 och Norrbottens Stora Pris. Lördag 19 juni! Första start...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago