Hoppa till innehållet
Rally Funny fixade första STL-segern!
16 maj 2021

Rally Funny fixade första STL-segern!

Det blev en fin dag för Bodenhästarna när Umåker stod som värd för veckans STL-tävlingar. Gunnar Bertilssons sto Rally Funny skrällde ordentligt i V75-avslutninngen genom att vinna efter en virvlande spurt för Ove A Lindqvist.

Rally Funne hade ett svårt utgångsläge med spår 11 på sprinterdistans och sågs långt ner i fältet under resans gång. Men tempot i täten var högt uppskruvat och när Sandra Erikssons Swagger galopperade med segern på gaffeln mitt på upploppet så var det istället Rally Funny som långt ut i banna kunde koppla segergreppet kort före mål. Rally Funny är nu kvalificerad för finalen i Bronsdivisionen under elitloppshelgen. Stort grattis till Gunnar Bertilsson med familj som äger och tränar!

 

Även Hanna Olofsson hade en fin dag med två mersmakande andraplatser på V75. Ava och Kaelan F Boko svarade för starka prestationer och är även de kvalificerade för finaler under elitloppshelgen.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago