Hoppa till innehållet
16 maj 2021

Rally Funny fixade första STL-segern!

Det blev en fin dag för Bodenhästarna när Umåker stod som värd för veckans STL-tävlingar. Gunnar Bertilssons sto Rally Funny skrällde ordentligt i V75-avslutninngen genom att vinna efter en virvlande spurt för Ove A Lindqvist.

Rally Funne hade ett svårt utgångsläge med spår 11 på sprinterdistans och sågs långt ner i fältet under resans gång. Men tempot i täten var högt uppskruvat och när Sandra Erikssons Swagger galopperade med segern på gaffeln mitt på upploppet så var det istället Rally Funny som långt ut i banna kunde koppla segergreppet kort före mål. Rally Funny är nu kvalificerad för finalen i Bronsdivisionen under elitloppshelgen. Stort grattis till Gunnar Bertilsson med familj som äger och tränar!

 

Även Hanna Olofsson hade en fin dag med två mersmakande andraplatser på V75. Ava och Kaelan F Boko svarade för starka prestationer och är även de kvalificerade för finaler under elitloppshelgen.


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago