Hoppa till innehållet
Uppvisningar på Bergsåker av Swagger & Moon Zappa. Hector tjänade storkovan på Valla!
5 maj 2021

Uppvisningar på Bergsåker av Swagger & Moon Zappa. Hector tjänade storkovan på Valla!

Det blev en kanonkväll för Bodentränarna Sandra Eriksson och Petri Salmela som tog varsin seger på Bergsåker. På Solvalla var Hector Sisu tvåa i Margaretas Tidiga Unghästserie och tjänade 150.000 kronor.

Sandra Eriksson var stålande glad och rörs efter segern med sin Swagger. Femåringen tog sin tredje raka seger och som han gjorde det. Swagger och Sandra bombade runt på 1,11,1/1640a och var helt överlägsna sedan Sandra sagt morsning korsning till konkurrenterna 400 meter från mål.  10 segrar på 20 starter och drygt 500.000 intjänat nu för Swagger som går en intressant sommar tillmötes.

Innan V86-spelet drog igång fick vi se stall Salmelas hedersmärr Moon Zappa pulvrisera motståndet, Via en tung slutspurt sista 700 metrarna var Moon Zappa ensam sista biten för Rikard N Skoglund.

Vänder vi blickarna mot Solvalla kan vi konstatera att Stall Salmelas Hector Sisu på nytt svarade för en mycket mersmakande prestation som tvåa i Margaretas Tidiga Unghästserie.  Ulf Ohlsson laddade iväg från start med Hector Sisu och valde sedan att lämna över täten till storfavoriten Mister Hercules ur den fösta svängen. Örjan Kihlström bakom Mr Hercules såg sedan till att Hector Sisu inte fick fritt manöverutrymme fören det var för sent men det blev en andra palts som lovar gott inför framtiden. 150.000 kronor var andra platsen värd.


Fler nyheter

Jeppekollen 13 januari

12 januari 2022
Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar torsdag 13 januari. Första start 12:20    

Sandra Eriksson ny A-tränare på Bodentravet!

11 januari 2022
2021 blev en succé både på tävlingsbanan och på hemmaplan med lille Colin som fyller ett år på söndag. Nu berättar Sandra Eriksson om framgångarna,...

Hanna-show på Umåker!

8 januari 2022
Hanna Olofsson och hennes team hade en riktigt kanonkväll på Umåker som var huvudbana under fredagskvällen och kunde vända hem till Norrbotten med...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago