Hoppa till innehållet
Uppvisningar på Bergsåker av Swagger & Moon Zappa. Hector tjänade storkovan på Valla!
5 maj 2021

Uppvisningar på Bergsåker av Swagger & Moon Zappa. Hector tjänade storkovan på Valla!

Det blev en kanonkväll för Bodentränarna Sandra Eriksson och Petri Salmela som tog varsin seger på Bergsåker. På Solvalla var Hector Sisu tvåa i Margaretas Tidiga Unghästserie och tjänade 150.000 kronor.

Sandra Eriksson var stålande glad och rörs efter segern med sin Swagger. Femåringen tog sin tredje raka seger och som han gjorde det. Swagger och Sandra bombade runt på 1,11,1/1640a och var helt överlägsna sedan Sandra sagt morsning korsning till konkurrenterna 400 meter från mål.  10 segrar på 20 starter och drygt 500.000 intjänat nu för Swagger som går en intressant sommar tillmötes.

Innan V86-spelet drog igång fick vi se stall Salmelas hedersmärr Moon Zappa pulvrisera motståndet, Via en tung slutspurt sista 700 metrarna var Moon Zappa ensam sista biten för Rikard N Skoglund.

Vänder vi blickarna mot Solvalla kan vi konstatera att Stall Salmelas Hector Sisu på nytt svarade för en mycket mersmakande prestation som tvåa i Margaretas Tidiga Unghästserie.  Ulf Ohlsson laddade iväg från start med Hector Sisu och valde sedan att lämna över täten till storfavoriten Mister Hercules ur den fösta svängen. Örjan Kihlström bakom Mr Hercules såg sedan till att Hector Sisu inte fick fritt manöverutrymme fören det var för sent men det blev en andra palts som lovar gott inför framtiden. 150.000 kronor var andra platsen värd.


Fler nyheter

Jeppekollen 19 juni

18 juni 2021
Jeppe går igenom Bodentravets V75-omgång. Första start är 17:35. V75 börjar i lopp 6 (19:30)  

Travbilagan!

16 juni 2021
Nu är den här! Årets Travbilaga med massor av matnyttigt inför Midnattstravet till helgen. Reportage, tips och analyser med mera. Allt du behöver...

Program Midnattstravet

14 juni 2021
Här har ni programmet till årets stora travhändelse på Bodentravet. Midnattstravet med V75 och Norrbottens Stora Pris. Lördag 19 juni! Första start...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago