Hoppa till innehållet
Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!
20 april 2021

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet.

I kvalen till Drottning Silvias Pokal starta 43 hästar. En av dem är Nikita Sunrise som tränas av Roger Nilsson och får Ulf Ohlsson i vagnen.

- Det känns bra! Spår nio är jag nöjd med då vi har rygg på favoriten Eagle Eye Cherry. Jag tror och hoppas att hon ska vara i form och tror inte min häst är helt borta ur från slutstriden, säger Roger Nilsson

På torsdag morgon inleds resan mot västkusten med en övernattning torsdag till fredag på Stefan Melanders gård utanför Enköping. På fredag förmiddag är det sedan dags för slutetappen till Åbys travbana.

Nikita Sunrise har gjort två starter 2021 och tränare Nilsson är belåten med upplägget fram till försöken i Drottningens.
- Vinterträningen har gått helt enligt planerna och sedan fick vi också en helt perfekt årsdebut. I loppet efter på Bergsåker var hon mer eller mindre okörd i mål och hade jag suttit kvar på innerspår hade vi varit tvåa.

De tre bästa från varje försök går vidare till finalen 8 maj och där väntar 1 miljon till vinnaren. Solunda Gård AB, Örnsköldsvik äger och har fött upp Nikita Sunrise och vi håller såklart tummarna för en finalbiljett!


Fler nyheter

Indigo Sisu avslutade Salmelas supervecka!

11 maj 2021
Stall Salmela var riktigt heta under förra veckan och bärgade sex segar på fem olika banor.   I söndags slog treåriga Indigo Sisu till med...

Program 16 maj

10 maj 2021
Nu kan ni ladda hem programmet till våra tävlingar söndag 16 maj. Vi kör breddlopp med start 11.00. Tävlingarna kan du följa via atg.se De två...

Coop Norrbotten satsar på travskolan

7 maj 2021
Nu kliver Coop Norrbotten in i Bodentravets investering på barn och ungdomar med gratis travskola under sommarlovet. ”Travsporten är viktig för...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago