Hoppa till innehållet
Clockwork kliver in i Guldklubben
30 mars 2021

Clockwork kliver in i Guldklubben

Rekryteringsföretag Clockwork kliver in i Guldklubben på Bodentravet. ”Vi väljer vilka vi vill sponsra och har valt Bodentravet. Vi känner att vi kommer att få vara med i ert nätverk och synas på ett bra sätt”, säger John Bergmark, affärsområdeschef Clockwork Norrbotten AB.

Bodentravet utökar Guldklubben med ett nytt företag och medlem. Det är norrbottniska rekryteringsbolaget Clockwork, som väljer att kliva in i nätverket och samtidigt vara med och sponsra miljonloppet i Norrbottens Stora Pris. 2021 är det den 19 juni under Midnattstravet med V75.
– Jag är jättenöjd med att få in en lokal samarbetspartner, som kan hjälpa företagen kring Bodentravet med deras rekryteringsbehov. Vi har stora utmaningar på gång i vår region och arbetskraft lär behövas för en bra tid framöver, säger Jimmy Landström, marknadschef Bodentravet.

För Clockwork blir det att bryta lite ny mark och kliva in i travbranschen och Bodentravet, som har ett starkt nätverk sedan tidigare.
– Vi visar att vi är en bra spelare på marknaden. Förhoppningsvis kommer vi att vara med och påverka marknaden genom att vara en rekryteringspartner till många av bolagen, säger John Bergmark
Vad är er styrka?
­– Vi är väldigt lokala och styr vilka vi vill jobba mot. Vi väljer vilka vi vill sponsra och har valt Bodentravet. Vi känner att vi kommer att få vara med i ert nätverk och synas på ett bra sätt, säger Bergmark och fortsätter:
– Sett till rekryteringsbranschen har vi de mest nöjda kunderna enligt de senaste mätningarna.
Välkomna till Bodentravet!!
– Tack.


Fler nyheter

Jeppekollen 23 april

22 april 2021
Jeppekollen med tips till tävlingarna imorgon fredag 23 april med första start 17:45. Ni följer tävlingarna via atg.se  

Träningslopp för 2-åringar på Vitsandstravet

22 april 2021
I väntan på att vi, förhoppningsvis, kan dra igång den ordinarie 2-årsserien senare i sommar så är ni hjärtligt välkomna till Vitsands travbana för...

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

20 april 2021
Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet. I kvalen till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago