Hoppa till innehållet
Välbetalda andraplatser!
28 mars 2021

Välbetalda andraplatser!

Det blev två mersmakande andraplatser för Petri Salmelas duo Hector Sisu och Backwoods Boggie i går på Solvalla i tuffast tänkbara konkurrens.  

Hector Sisu tillhörde kulltoppen hela 2020 och visade att han kommer vara med och fightas där uppe även i år. Efter en hård träningsperiod uppe i Norrbotten gjorde Hector Sisu en årsdebut med mersmak. Körande Ulf Ohlsson skickade Hector Sisu till ledningen men valde efter en kort bit att lämna över taktpinnen till Manny Muscle och Erik Adielsson. Denne blev sedan för svår att rå på även om Hector Sisu närmade sig upploppet ner. Andraplatsen värd hela 150 000 kronor ock klockan stannade på 13,4 i årsdebuten!

Även i treåringsavdelningen blev det framgångar för Salmela när Backwoods Boogie katapultstartade från spår sju bakom bilen. Efter 500 meter kom storfavoriten Cintra upp på utsidan och fick ta över ledingen. När denna sedan försvann från de övriga på upploppet fightade Backwoods Boogie tills sig andraplatsen, även den värd 150.000 kronor.  

I den öppna klassen hade Hanna Olofsson The Oak LA till start som slutade precis utanför priskakan efter ett lopp i kön från sitt svåra utgångsläge längs ut bakom startbilsvingen. The Oak LA svarade för en rejäl avslutning i det högt uppskruvade tempo och kom i mål på fina 1.14,8.  

Stall Salmela kan se tillbaka på en fantastisk vecka med sex segar och 700 000 kronor inkört till stallet!


Fler nyheter

Jeppekollen 23 april

22 april 2021
Jeppekollen med tips till tävlingarna imorgon fredag 23 april med första start 17:45. Ni följer tävlingarna via atg.se  

Träningslopp för 2-åringar på Vitsandstravet

22 april 2021
I väntan på att vi, förhoppningsvis, kan dra igång den ordinarie 2-årsserien senare i sommar så är ni hjärtligt välkomna till Vitsands travbana för...

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

20 april 2021
Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet. I kvalen till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago