Hoppa till innehållet
Salmelas treåringar glänste på Valla!
25 mars 2021

Salmelas treåringar glänste på Valla!

Idomenio Sisu (e. Googoo Gaagaa) tog hem segern i Active Bowlers lopp på Solvalla med 100.000 kronor i förstapris. Stallkamraten Indigo Sisu var trea i samma lopp.

Idomenio Sisu visade fina takter redan som tvååring, men segrarna uteblev trots fina prestationer. I årsdebuten var Idomenio Sisu segermogen direkt- Ulf Ohlsson bytte ut fjärde invändigt mot positionen utvändigt om ledaren och tågade sedan undan i mäktig stil över upploppet. Stallkamraten Indigo Sisu var hack i häl och fick med liten marginal se sig besegrad om andraplatsen.

Stallet hade även Kaptah till start senare på kvällen som svarade för en heroisk insatts med en andraplats över tre varv men fick i sista stegen se sig besegrad av en smygkörd konkurrent.

På Bergsåker hade Hanna Olofsson Ava till start och det formtoppade stoet spurtade in till en tredjeplats med lite krafter sparade.


Fler nyheter

Jeppekollen 23 april

22 april 2021
Jeppekollen med tips till tävlingarna imorgon fredag 23 april med första start 17:45. Ni följer tävlingarna via atg.se  

Träningslopp för 2-åringar på Vitsandstravet

22 april 2021
I väntan på att vi, förhoppningsvis, kan dra igång den ordinarie 2-årsserien senare i sommar så är ni hjärtligt välkomna till Vitsands travbana för...

Nikita Sunrise mot kval till Drottningens!

20 april 2021
Roger Nilsson-tränade Nikita Sunrise tar chansen och startar på fredag i ett försök till Drottning Silvias pokal på Åbytravet. I kvalen till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

Instagram #bodentravet

By Formsmedjan. Powered by Yago