Hoppa till innehållet
Salmelas treåringar glänste på Valla!
25 mars 2021

Salmelas treåringar glänste på Valla!

Idomenio Sisu (e. Googoo Gaagaa) tog hem segern i Active Bowlers lopp på Solvalla med 100.000 kronor i förstapris. Stallkamraten Indigo Sisu var trea i samma lopp.

Idomenio Sisu visade fina takter redan som tvååring, men segrarna uteblev trots fina prestationer. I årsdebuten var Idomenio Sisu segermogen direkt- Ulf Ohlsson bytte ut fjärde invändigt mot positionen utvändigt om ledaren och tågade sedan undan i mäktig stil över upploppet. Stallkamraten Indigo Sisu var hack i häl och fick med liten marginal se sig besegrad om andraplatsen.

Stallet hade även Kaptah till start senare på kvällen som svarade för en heroisk insatts med en andraplats över tre varv men fick i sista stegen se sig besegrad av en smygkörd konkurrent.

På Bergsåker hade Hanna Olofsson Ava till start och det formtoppade stoet spurtade in till en tredjeplats med lite krafter sparade.


Fler nyheter

Program 21 oktober

15 oktober 2021
Nu kan ni ladda ner banprogrammet till tävlingarna på torsdag 21 oktober när vi kör lunchtrav med start 12:20. Kanonmat i Travrestaurangen och hela...

Fem hemmasegrar i höstsolen!

10 oktober 2021
Det blev fem segrar för hemmalaget vid lördagens breddloppstävlingar som avgjordes i ett sagolikt höstväder!   Tomas Worrsjö-tränade Yoshi Ness...

Jeppekollen 9 oktober

9 oktober 2021

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago