Hoppa till innehållet
27 februari 2021

Stor kväll för hemmalaget!

Bodentränarna hade en riktig toppkväll vid huvudtävlingarna på hemmaplan och tog hem 9 av 10 lopp! Hanna Olofsson vann båda Dagens Dubbel-loppen och Magnus A Djuse blev kvällens kusk med tre segrar.

Hemmasegrarna stod som spön i backen och det bjöds på massor av riktigt fina prestationer. Formtoppade Helix (Nisse Westerberg) inledde V64-spelet genom en klar seger efter att Magnus A Djuse serverat hästen en perfekt resa i rygg på ledande Maxi som drog på i stenhårt tempo sista 700 metrarna. Djuse kunde sitta still till upploppets början och 100 kvar var greppet kopplat till andra raka.

Andra raka blev det även för Roger Nilssons Merrimac SG som fick ett lopp i kön samtidigt som det var tufft tempo framme i täten. På sista långsidan vred Nilsson på i spåren och Bold Eagle-sonen tog sig snabbt fram och förbi sina konkurrenter till en överlägsen seger.

Sedan bjöd duon Sandra Eriksson och Madelen Wikstén på en riktig smällkaramell när Vendetta Face , efter att ha serverats ett perfekt lopp på innerspår av Eriksson, kunde spurta till karriärens första seger. Knappt men säkert.

Hanna Olofsson la beslag på båda Dagens Dubbel-loppen.  Med Mr Sånna var det ledningen från start till mål och via en rejäl slutrunda över den långa distansen var köhästarna utan chans. I loppet efter kunde Ava avgöra med en rapp spurt över upploppet efter en resa i tredjepar invändigt och lucka mitt i sista sväng.

Älvsbyduon Cornelia Lindmark och Nisse Nyström har gjort ett kanonjobb med kallblodet Hammarns Qrut som nu kunde ta sin tredje raka seger tillsammans med Per Gustavsson efter att ha tagit över ledningen i ett tidigt skede var det sedan spel mot ett mål.

Mera Älvsbyn blev det sedan i loppet efter när Jens Eriksson satte dit Eloy D Avignere som tränas av Katariina Palomöki/Mikael Lindgren. Runt slutsvängen såg det ut att vara både långt fram till täten och vissa trafikproblem men över upploppet bet det bra för fuxen som plockade meter för meter och vann klart.

Himla B Drift har galopperat bort en del fina placeringar. Men nu skötte sig stoet prickfritt och kunde ta karriärens första seger efter att Maria Boden målvetet körde till ledningen för att sedan glida ifrån på lätta steg över upploppet. Ann-Louise Isaksson sköter träningen.  

I kvällens sista lopp visade jesper R Nilsson upp ett fint nyförvärv i Soleil D’Inverne som fick ett fint lopp i andra par utvändigt av Magnus A Djuse och sedan avgjorde hur enkelt som helst in på upploppet i ”okörd” stil

 

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Jeppekollen 9 augusti

8 augusti 2022
Här kommer V64-tips till Bodentravets tävlingar imorgon tisdag 9 augusti.   Travrestaurangen erbjuder buffé med helstekt entrecote och pommes. Fri entré och förta start är 18:20

Triss på Skellefteåtravet!

5 augusti 2022
Det blev tre segrar till Bodentravet när Skellefteå körde lunchtävlingar under torsdagen. Roger Nilsson slog till med en dubbelseger och Sandra Eriksson satte dit Irené Worrsjö-Johanssons Anthem. Roger Nilsson har haft ett fint år, speciellt på...

Program 9 augusti

3 augusti 2022
Nu kan ni ladda hem travprogrammet till våra tävlingar på tisdag 9 augusti. Boden är huvudbana och ATG erbjuder spel på bla V64. Läcker buffé i Travrestaurangen- Helstekt entrcoté med chimchurri, beasås och pommes! Första start: 18.20 Program 9...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago