Hoppa till innehållet
15 november 2020

Fyra hemmasegrar i Novemberrusket!

Det var breddlopp på programmet när Bodentravet körde tävlingar under lördagskvällen. Det blev fyra segrar till hemmalaget och en hel del överraskningar under kvällen. På V65 blev det jackpott när ingen hittade alla rätt.

Största överraskningen stod Maria Bodin för när hon själv styrde in Just In Time L.A. till säker seger och profiterade på att tempot framme i täten var högt uppskruvat. På sista långsidan gav sig Bodin i väg via tredjespår och tuggade sig succesivt närmare och närmare. In på upploppet så kopplade Just In Time LA omgående greppet och stegade undan till klar seger. En överraskning för spelarna spelad på mindre än en procent av kupongerna.

Streckspelet inleddes med att Roger Nilsson-tränade  Silent Hill tog en övertygande seger tillsammans med Skellefteåkusken Leif Eriksson. Silent Hill sågs i fjärdepar utvändigt samtidigt som det var körning framme i täten. Cirka 1100 meter från mål blev det avancemang i tredjespår och på väg in i slutsvängen fick Silent Hill full marsorder och försvann från sina konkurrenter med flera längder till en smått överlägsen seger.

Jenny Engfors tog en dubbelseger under kvällen och inledde tävlingarna med att vinna med den inte helt okomplicerade Umberto Face som fick en perfekt resa i andra par utvändigt och när Engfors styrde på halvvarvet från mål märktes det på en gång vart segern skulle gå. Hanna Olofsson tränar Umberto Face.

Tilda Wahlberg hade gjort tränarjobbet bakom Hippokrates F som blåste till ledingen direkt i ett kortlopp och drog sedan konkurrenterna sönder och samman. I mitten av slutsvängen satte Engfors in överväxeln och Hippokrates F försvann med god marginal ner till de övriga.


Fler nyheter

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago