Hoppa till innehållet
13 oktober 2020

Bodentravet öppnar för publik i Travrestaurangen

Nu smygöppnar travsporten för publik på restaurangerna. Och på Bodentravet välkomnar man tillbaka sina besökare under torsdagskvällen.

Den 12 mars stängde travsporten sina arenor för publik när coronapandemin bröt ut. Travbanorna har sedan dess klassats som arbetsplatser där bara aktiva och skötare fått komma innanför grindarna.

Nu har travbanorna börjat öppna upp sina restauranger. Bland annat Solvalla och Färjestad. På torsdag är publiken välkommen tillbaka på Bodentravet, dock med restriktioner. Det är endast för förbokade restauranggäster och de får inte vistas utomhus på publikplats.
- Vår entreprenör som driver Travrestaurangen får nu köra igång sin verksamhet igen på våra tävlingsdagar och det betyder enormt mycket för dem, även om det är under Folkhälsomyndighetens restriktioner, säger Jimmy Landström, marknadschef på Bodentravet.


Vad betyder det här för er?
- Vi får chansen att visa upp vår fina sport på liveplats igen och samtidigt kan man njuta av en bit mat, säger Jimmy Landström och fortsätter:
- Vi har all respekt för det rådande omvärldsläget och den pandemi vi befinner oss i. Däremot har Travrestaurangen tappat enormt mycket på att de inte fick ha matgäster på V75 och V86. Nu hoppas jag att de ska få ta igen litegrann av det och få bedriva matservering precis som i övriga samhället.


Fler nyheter

Fin lunch för hemmalaget!

25 april 2024
Med många anmälningar till torsdagens lunchtrav fick Bodentravet utöka från åtta till tio lopp. Och segrarna gick i hemmalagets tecken. Hela åtta vinster!! – Jag kände mig som Örjan Kihlström när jag fick luckan, säger Frida Simonsson om segern...

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago