Hoppa till innehållet
17 september 2020

Tre till hemmalaget - Paavo till amatör-SM.

Det blev tre hemmasegrar vid torsdagskvällens tävlingar på Bodentravet. Paavo Koivurova vann uttagningsloppet till Amatör-SM och får alltså representera Bodentravet vid finalen på Åbytravet.

 Tävlingarna inleddes med ett tvååringslopp där Hanna Olofssons Magic Caviar (SJ’s Caviar) spårade runt om och gladde andelsägarna. Fångade upp favoriten Speed Mattersi ett tidigt skede och kunde sedan gå undan till en säker seger.

Rutinerade Paavo Koivurova blir alltså Bodentravets representant vid finalen av Amatör SM på Åbytravet efter att ha jagat i kapp ledaren över upploppet. På sista långsidan skruvades tempo upp rejält och i det läget såg det ut som att M.T.Keepontrotting hade lite problem att följa med men när krafterna tröt för ledarduon höll M.T.Keepontrotting farten bästa av alla till säker seger.

I V5-avslutningen så skrällde hemmahästen Yakari till nästan 30 gånger pengarna. 8-åringen serverades en spårsnål resa av Krister Söderholm och hade som vanligt en pollett sparad till upploppet. Tommy Nyberg sköter träningen och det var Yakaris första årsseger.

 

Nästa torsdag vankas det fina tävlingar med bland annat Mäster Gustafs pokal och finalen av Bodentravets treåringsserie. Båda loppen med 100.000 krononr i första pris!

 

Slutställning Bodentravets treåringsserie:

Thank The Maker 31
A.W.'s Fastlight 24
Lara Luca 21
Yaz Hanover 19
Abraxas 19
Fox Star 19
Ladybug Lara 18
Liquify Em 17
Midnight At Home 17
Vendetta Face 16
Fokus Brick 15
Gazoline 14
Gränsprinsessan 12
Amperage Hanover 12
Rally Ida 11
Dream Machine 10
Explosive Girl 9
Kaelen F Boko 9
A Cupcake 9
Rally Idolen 9
Icegirl L.A. 8
Speed Lane 8
Collier 7
Livi Passport 7
Cook Island 6
Soraya Ås 6
Serious Sam 6
Livi Pablo H.M. 6
Fillibabba Laday 6
Backwoods Ariana  5
Kid Gloves 4
Kempebra 4
Fly Bird Fly 4
Cheeky W.F. 4
Orlandina 4
Flicka Tabac 4
Ottens Harpun 4
Dulche De Leche 4
Avaboy 3
Digital Formula 3
Hillary sisu 2
Last November W.F. 1
Höwings Zara  1
Her Highnes Sisu 1
Honesty Sisu 1
Favorite Law 1
   

Fler nyheter

Program 5 april

28 mars 2024
Nu kan du ladda hem programmet till nästa tävlingsdag på Bodentravet. Fredag 5 april kör vi lunchtrav med 9 spännande lopp. Första start 12:20. Boden 5 april  Vi vill också passa på att önska alla en riktigt fin påsk!    

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago