Hoppa till innehållet
12 augusti 2020

Antonio kung i norr – Massor av hemmasegrar!

Toppsport med V86, Scandal Plays Minne och Greivins Minne. Ja det blev en riktig höjdarkväll på Bodentravet där Antonio Tabac tog hem Scandal Plays Minne och hemmalaget skörda stora framgångar.

Den femte upplagan av Scandal Plays Minne blev en skrattmatch för årets vinnare av Norrbottens Stora Pris, Antonio Tabac och Mika Forss som fick överta ledningen från en snabbstartande Workout Wonder och sedan fick anföra fältet efter eget behag. Runt slutsvängen tryckte Forss på gaspedalen och grållen försvann till enkel seger och förstapriset 100.000 kronor.

På V86 blev det tre segrar för hemmalaget. Hanna Olofsson och Mr Sånna tog en gruvlig revansch för galoppen i Norge senast och sexåringen formligen pulveriserade sina konkurrenter över den mastiga distansen tre kilometer.

Sandra Eriksson har plockat fram en riktig topphäst i Swagger som visar upp flera goda egenskaper. Bland annat startsnabbheten som Sandra kunde använda sig av den här gången för att blåsa till ledningen direkt från start och sedan dra undan för fulla segel runt slutsvängen till säker seger.

Petri Salmela satte punkt för V86 omgången när han Got To Dash tillsammans med Ulf Ohlsson även de använde sig av det beprövade segerkonceptet ledning från start till mål.

I den första V86-avdelningen fick vi se Jacob Croon-tränade Pikachu Face och Kim Eriksson ta hand om ledningen och när favoriten Van Gogh Z.S. inte hade sin bästa dag brisade Pikachu Face enkelt undan på fina 11,6/1640a

I det första av två kallblodslopp på kupongen fick vi se en slutstrid som var så hård en slutstrid kan bli med fyra hästar på linje in mot mål. Längsta nosen hade Guli Major tillsammans med Krister Söderholm, Anne-Mari Fjellström tränar.

I Greivins Minne var det ledning runt om för Ove Erikssons Oddsy med Ove A Lindqvist i vagnen. Blev hårt ansatt från sista långsidan och in i mål men visade upp ett sant krigarhjärta.

Petter Lundberg var ”back-in-town” och hade en fin kväll. Seger med Inge Besvärlig i V86-3 efter en fin resa i rygg på ledaren för att hitta luckan som på beställning mitt i sista sväng. Petter fick dessutom med sig en andraplats med Twice Kronos.

Ramloppen gick sedan till hemmalaget. Kvällen inleddes med en tight slutstrid där Salmela-tränade Leave Your Sox on nu kunde inkassera sin tredje raka seger och växer med sina uppgifter.

I treåringsloppet för ston visade Gunnar Bertilsson att han (tillsammans med dottern Maria) har en exceptionell förmåga att plocka fram fina tävlingshästar. Rally Ida kunde väl understödd av Mats E djuse nu inkassera sin andra seger på fyra starter och ser ut som ett riktigt råämne!

Kvällen avslutades sedan med att Oskar Florhed lotsade osäkra High Hope Laday till seger efter ett gediget tränarjobb av Mertzi Lindgren.

Bodentravet vill passa på att tacka alla aktiva, personal och funktionärer för en riktig toppenkväll. Robert Karlsson skötte som vanligt mikrononjobbet med bravur och ackuratess.

Stort tack också till kvällens samarbetspartners:

Wiksténs Fastigheter

BDX

Sundbergs Fastigheter

Solenergi i Norrbotten

Norrbottens Larm/Jekab

AMD El/Bodens Energi


Fler nyheter

Jeppekollen 9 augusti

8 augusti 2022
Här kommer V64-tips till Bodentravets tävlingar imorgon tisdag 9 augusti.   Travrestaurangen erbjuder buffé med helstekt entrecote och pommes. Fri entré och förta start är 18:20

Triss på Skellefteåtravet!

5 augusti 2022
Det blev tre segrar till Bodentravet när Skellefteå körde lunchtävlingar under torsdagen. Roger Nilsson slog till med en dubbelseger och Sandra Eriksson satte dit Irené Worrsjö-Johanssons Anthem. Roger Nilsson har haft ett fint år, speciellt på...

Program 9 augusti

3 augusti 2022
Nu kan ni ladda hem travprogrammet till våra tävlingar på tisdag 9 augusti. Boden är huvudbana och ATG erbjuder spel på bla V64. Läcker buffé i Travrestaurangen- Helstekt entrcoté med chimchurri, beasås och pommes! Första start: 18.20 Program 9...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago