Hoppa till innehållet
22 juni 2020

Salmela-segrar på 3(!) olika banor!

Vilken midsommardag det blev för Team Petri Salmela med segrar på Lindesberg, Rättvik och Skellefteå sammadag. Dessutom framskjuten placering i Finland.

Vi börjar på Lindesberg där treåriga Orlandina slog till med karriärens första seger i andra starten. Torbjörn Jansson satt i sulkyn och Orlandina segrade på fina 16,4/2140v. Det är Makethemarks skötare Anne Raatikainen med flera som äger.

På Rättvik kördes försök till Breeders Crown och där blev det Salmela seger i forma av Hector Sisu som snabbstartade för Örjan Kihlström och enkelt tog hand om ledningen. Över upploppet bevakade sedan Örjan konkurrenterna på klassiskt ”Kihlström-maner”  som Hector Sisu såg ut att ha gott om krafter sparade. Segern var värd 110.000 kronor!

Skellefteåtravet arrangerade enligt traditionen Midsommartrav. Därifrån tar vi med oss två Salmela-segrar. Det blev seger i anrika Midsommarkransen (100.000 kr) med Kaptah körd av Per Linderoth som var starkast över de dryga tre varven. Dessutom blev det seger för treåriga Yaz Hannover som verkligen hittat stilen på slutet.

Som om inte det vore nog gjorde stallets snabbloppare Hesiod ett riktigt bra lopp i Finland och slutade två i tufft sällskap på fina 10,5/1640a.


Fler nyheter

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

Program 25 april

19 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är lunchtrav 25 april! Tack vare det stor intresset att vara med så kör vi två extra lopp.   Program 25 april

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago