Hoppa till innehållet
21 februari 2020

Petrén slog till!

Fredagen den 21 februari blir nog en dag som Jonas Petrén sent kommer att glömma. På Umåker slog 41-åringen till med sitt livs fösrta seger bakom Hanna Olofsson tränade Mr Sånna.

Jonas Petrén tog ut sin körlicens i slutet av förra året och hade inför dagens lopp bara hunnit med att göra tre starter. Men förutsättningarna såg bra ut på förhand när Jonas tack vare en proposition som var gynnsam för de som kört få lopp, fick chansen bakom formtoppade Mr Sånna.

Petrén visade inga nerver utan skickade Mr Sånna till ledningen in i den första svängen och svarade sedan bestämt positionen när han fick en tryckare efter 500 meter. In på upploppet var det sedan ingen som förmådde komma i närkamp och med spöet under armen kunde debutsegraren vråla ut sin segerglädje på mållinjen.

Två i loppet var en fint spurtande Kahlua Bishop tillsammans med Maria Bodin.

Bodentravet vill gratulera till karriärens första seger. More to come!!

 

Foto: Umåker


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago