Hoppa till innehållet
6 december 2019

Hector Sisu slog till i finalen!

Petri Salmela hade en toppenkväll i onsdags. Hector Sisu krigade sig till delad seger i finalen av Norrlands tvååringselit på Bergsåker och på Solvalla fixade My Sweden en seger tillsammans med Örjan Kihlström i vagnen.

Hector Sisu (e. Zola Boko) slog till med karriärens första seger och det var en vältajmad sådan. I finalen av Norrlands Elitserie för tvååringar fick han ett fint lopp av kusken Ulf Eriksson som bytte ut  tredje par invändigt mot andra par utvändigt dryga varvet från mål. I utgången av sista sväng såg det dock ut att vara för långt fram till ledande Axel Ruda men spurtade mycket vasst upploppet ner till delad seger och prischecken 112.500 kronor.

På Solvalla så blåste treåriga My Sweden (e. Revenue) med Örjan Kihlström till ledningen kort efter start och fick sedan bestämma efter behag och var helt ohotade upploppet ner. 70.000 kronor var det i förstapris och det är Ercko Konepalvelu, Finland som äger.

1-2-3-3 var Stall Salmelas placeringar på Solvalla under kvällen och stallet har nu passerat 9 miljoner kronor inkört under 2019!


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago