Hoppa till innehållet
13 september 2019

Eriksson gör comeback på hemmaplan

Hallå där …

… Sandra Eriksson, 29 år, som den 9 augusti blev mor till lille Philip. På torsdag gör hon comeback under V64-tävlingarna i Boden.

Bara en dryg månad efter barnafödandet, är du redo?

- Mer redo än någonsin. Jag mår bra, mycket bättre nu än under hela graviditeten.

Vad säger sambon Simon om att du redan hoppar upp i vagnen?

- Nu tycker han det är lugnt. Det var värre när jag hade Philip i magen, säger Sandra Eriksson som körde sitt sista lopp den 3 maj innan hon pausade för graviditeten.

Hur är känslan att ha blivit mor?

- Jo, men det är stort. Man blir väldigt bunden, men det är bland det största som händer i livet. Jag måste ut på morgnarna i vilket fall som helst, men jag har bra hjälp runt omkring mig som ställer upp.

Hur har det varit att stå vid sidan av sedan du pausade i maj?

- Jag trodde att det skulle vara jobbigare, men på något sätt fann jag mig i det. Det var ganska skönt. Jag kände ändå att jag inte skulle ha gjort ett så bra jobb i sulkyn.

Du skulle egentligen ha startat redan på lördag i Skellefteå med Don Draper V65-6, vad hände?

- Don Draper låg högre i puls i sista jobbet så han får pausa i en och en halv vecka. Min första start blir i Boden istället på torsdag (19 september, V64).

Hur många styrningar blir det på torsdag?

- Jag har lovat att köra åt några, men jag har sagt att jag vill smyga igång litegrann. Philip får följa med mig. Jag vill känna att allting fungerar kring tävlingarna.

 

Fakta

Namn: Sandra Eriksson

Ålder: 29 år.

Bor: Hästbyvägen i Boden.

Familj: Sambon Simon 29, sonen Philip 1 månad.

Yrke: Travtränare/kusk.

Aktuell: Gör comeback på hemmaplan i Boden på torsdag 19 september efter barnafödseln.


Fler nyheter

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

Hemmalaget visade storform på GS75

25 mars 2024
Sju av elva till hemmalaget. Bodentravet hade en angenäm GS75-söndag. Lopp 2: 4 Stig G. (18,10), som tränas av Bodentränaren Gunnel Fredriksson gick en hård slutstrid med Jaakko Alamäki vid tömmarna, men de lyckades vinna med en halv längd före 5...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago