Hoppa till innehållet
30 oktober 2018

En debut med mersmak

Det blev tre segrar till hemmalaget vid måndagens lunchtävlingar på Bodentravet och Sandra Eriksson tog en trippel som kusk.

Vintern knackar på dörren och lunchtävlingarna avgjordes under kyliga förhållanden. Madelene Wikstén visade upp ett riktigt löfte i treåriga fuxen Crazy First Love som tog en värmande debutseger. Den storväxte Love You-sonen klev iväg utan problem från spår fyra och tog sig enkelt till ledningen där han joggandes var mer eller mindre ensam på plan för körande Janne Norberg som inte höll igen på superlativen efter loppet.

- Det är en otrolig gång i den här hästen och han springer bara och leker än så länge. Det ska bli riktigt intressant och följa den här framöver.

Sjuåriga Superman K.R. (Jenny Hassgren) har tagit tid på sig men nu verkar det lossnat på allvar med två raka segrar. Sandra Eriksson hittade ner i rygg på ledaren kort efter start och kryssade sig sedan frma mellan hästar på upploppet till knapp men säker seger. Sandra tog ytterligare två segrar under dagen med kallbloden Torpa Nic och Rote Jon.

Dagen avslutades med att Jaakko Alamäki och Forza Sting tog en av årets mest överlägsna segrar. Tidig ledning trots tillägg för att sedan dra undan i många, många längders ledning och var ensama på målfotot!


Fler nyheter

Program 5 april

28 mars 2024
Nu kan du ladda hem programmet till nästa tävlingsdag på Bodentravet. Fredag 5 april kör vi lunchtrav med 9 spännande lopp. Första start 12:20. Boden 5 april  Vi vill också passa på att önska alla en riktigt fin påsk!    

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago