Hoppa till innehållet
18 oktober 2018

Här är Bodentravets nya marknadschef

Bodentravet har anställt en ny marknadschef. Efter elva år på Norrbottens Media ansluter Jimmy Landström, 39, till travfamiljen.

Han har varit sportreporter, sportchef, nyhetschef, redaktionschef, chef för Norrbottens Media-kommunikation och säljare på Norrbottens Media. Nu vänder Jimmy Landström blad. Bodentravet har rekryterat honom till rollen som marknadschef och säljare.

Landström klev på uppdraget 8 oktober och har knappt hunnit bli varm i kläderna.

- Det känns som en spännande utmaning och ett väldigt roligt uppdrag att få hjälpa Bodentravet att ta nästa steg i sin utveckling, säger Jimmy Landström.

Hur stort är travintresset?

- På en hyfsad nivå. Jag spelade väl min första Dagens Dubbel i tidiga tonåren, har varit på Midnattstravet ett flertal gånger och Elitloppshelgen två gånger. Sedan har jag i jobbsammanhang besökt Petri Salmelas stall i Märsta, gjort besök hos Hanna Olofssons familj i Råbäcken och gillar atmosfären runt travet.

Vad kan du bidra med i din nya roll?

- Min energi, mitt kontaktnät och 22 års erfarenhet inom mediebranschen. Min första publicerade artikel i NSD var faktiskt med Petra Nordlund när hon klev på som programledare för V75 1996.

Vilka utmaningar ser du?

- Bodentravet har med hjälp av Midnattstravet skaffat sig ett fantastiskt bra rykte i travsverige. Alltid en bana och tävlingar i toppklass. Sedan finns det utvecklingsområden och där hoppas jag kunna bidra med att få Bodentravet att synas mer i Norrbotten. Och givetvis företagen som är med på tåget.

Vad ligger bakom en bra spik?

- Dagsformen.

 

Fakta

Namn: Jimmy Landström

Ålder: 39 år.

Bor: Björkskatan, Luleå.

Familj: Sambon Annica 38, dottern Alice 7.

Kör: Mazda 3.

Snöskoter: Pantera -81.

Fritidsintressen: Träning och resor. Sköter fysträningen åt Brooklyn Tigers U16-J20.

Äter: Risgrynsgröt.

Dricker: Mjölk.

Läser: Herkulesserien.

Ser på tv: Sport och nyheter.

Netflix: Peaky Blinders.

Favorittravare: Ina Scot.

Favoritkusk: Stig H Johansson.

Aktuell: Som ny marknadschef på Bodentravet sedan 8 oktober.

 


Fler nyheter

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

Program 25 april

19 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är lunchtrav 25 april! Tack vare det stor intresset att vara med så kör vi två extra lopp.   Program 25 april

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago