Hoppa till innehållet
18 augusti 2018

Jespers storskräll och Roger visade dem ryggen!

Under fredagskvällen kördes det tävlingar på Skellefteåtravet och det blev två tränarsegrar och ytterligare två kusksegrar till Boden.

 

Roger Nilsson har haft ett fint år och presterat flera fina unghästar. Nu var det Mellby Guava (e. Going Kronos) som levererade då hon segrade i treåringsloppet med 50.000 kronor i första pris. 
- Det här är en jättefin häst som vi ska ha roligt med länge med, konstaterade en nöjdägare/kusk/tränare i vinnarcirkeln. 

Den långbenta talangen visade fin uppfattning då hon hamnade en bit bak i kön samtidigt som tempot skärptes marknad på inta långsidan. Runt slutsvängen var det full attack och segermarginalen blev säker.

 

Jesper R Nillson levererade en riktig storskräll då hans Front KL Hornline vann till över 100 gånger pengarna. Körande Jens Eriksson hittade snyggt ner i tredjepar utvändigt samtidigt som det var stafettkörning framme i täten.  In på upploppet kopplade Front KL Hornline enkelt grepp på ledaren och höll samtidigt undan för en bra spurtande Queen of Knights (R Nilsson).

-Hästen kändes kanonfin hela vägen och Jesper har gjort ett bra jobb med henne då hon hade lite problem med orken tidigare, kommenterade segerkusken.  Noterbart är att Front KL Hornline inte startat sedan i oktober -17 på grund av sjukdomsproblem.

Hanna Olofsson tog en kuskseger med norska kallblodet Stina Mi som till största delen fick göra jobbet utvändigt om ledare men redan i början av upploppet hade kopplat segergreppet.

Kuskseger även till Sandra Eriksson, som är tillbaka på Bodentravet, med läckra fuxen Salong efter att ha tagit ett tidigt initiativ i loppet och avancerat till ledningen. Väl där drog Sandra och Salong i hårt tempo till ohotad seger.


Fler nyheter

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

Fyrling till hemmalaget – dubbelseger för Sandra!

15 april 2024
Fredagskvällens tävlingar på Bodentravet slutade med fyra hemmasegrar. Sandra Eriksson var på hugget och kunde ta hem en dubbel. Dessutom avgjordes säsongens första montélopp. Det blev hemmaseger i årets första montélopp. Jenny Engfors och Lennart...

Triss till Söderholm!

15 april 2024
Krister Söderholm hade en fin lunch på Umåker och kunde vända hemåt med en trippelseger i bagaget! Egentränade Jelinek tog karriärens fösta seger i sitt livs andra start. Efter en lugn start blev det tredjepar invändigt inledningsvis. Knappa...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago