Hoppa till innehållet
1 juni 2018

Pelle G till 1000 och framgångar för amatörerna!

Ett stort grattis till Per Gustafsson som tog steget in i tusenklubben vid Bodentravets tävlingar under fredagskvällen.

Det var med Töre-amatören Rainer Tuuliainens talang Vindpärla som seger nummer 1000 kom för Byskesonen som inledde sin karriär i början av sjuttiotalet. Att seger 1000 kom just i lopp 1 på Bodentravet känns på något sätt klockrent. En uppsjö av dessa 1000 segrar är nämligen tagna just i lopp 1 på Bodentravet. Vi lyfter på hatten och säger stort, stort grattis till den fantastiska bedriften!

Rainer Tuuliainen har onekligen något riktigt intressant på gång med sin treåriga talang Vindpärla som nu tog andra raka segern och visar fint kunnande.

Seger till hemmalaget även i kvällens andra kallblodslopp genom Elisabeth Åström tränade Skaffer Elden som galopperade bort en framskuten placering i senaste starten men fick snabb revansch i händerna på Ove A Lindqvist som kastade loss på sista långsidan och svepte runt fältet till solklar seger. Snyggt tränarjobb av ”Bettan” Åström!

Snyggt tränarjobb även av Ulf och Annica Karlsson som fått fin stil på Enjoy Chocolate som sprutade ner konkurrenterna sista biten i monteloppet. Katarina Palomäki red ett snålt lopp och kunde spela ut speeden sista biten.

V5-avslutning en Roger Nilsson och Mellby Dealer som fick ta över ledningen in i den första svängen och sedan var det ingen som ville utmana. Mellby Dealer och Roger skruvade sedan succesivt upp tempot på slutvarvet till en helt ohotad seger och siktar närmast på V75 på hemmaplan den 16 juni.

Kvällen avslutades sedan med att Lisa Wahlbergs gamle kämpe Ballroomdancer F visade gott gry och spårade runt om tillsammans med Jenny Engfors.


Fler nyheter

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

Program 25 april

19 april 2024
Nästa tävlingsdag på Bodentravet är lunchtrav 25 april! Tack vare det stor intresset att vara med så kör vi två extra lopp.   Program 25 april

Salmela segrar i söder

18 april 2024
Stall Salmela har haft en strålande start på 2024 och ligger på 17 i segerprocent. Två nya segrar rullade in onsdag/torsdag. Quantity Of Time närmar sig miljonen insprunget och tjänade 80.000 tusen vid segern på Solvalla under onsdagskvällen. Mika...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago