Hoppa till innehållet
7 januari 2018

Olofsson show på GS75 !

Hemmatränaren Hanna Olofsson var i det närmaste oslagbar och tog fyra segrar inom GS75-spelet, samtliga med egentränade!

Efter tre veckors semester visade förra årets tränarchampion ingen som helst ringrost!

Med glänsaren Guvenör Sund löste sig allt prefekt efter en chansartad styrning av Hanna som valde tt sitta kvar som fyra på innerspår framför att gå ut i andra spår varvet från mål. In på upploppet blev det dock ”sesam öppna dig” och Guvenör Sund tackade för den spårsnåla resan genom att skjuta till på bästa sätt när luckan kom.

Borups Puma är en relativt ny bekantskap I norr och brisade undan till en helt överlägsen seger efter en resa i andra par utvändigt. Spännande fortsättning på den kanten!

Seger nummer tre togs med favoriten Roger America som I ett relativt tidigt skede av loppet kunde forceras till ledningen. Den nyblivna 8-åringen var friskt på bettet hela vägen och var helt enkelt i en klass för sig!

Quattro Lane har dragits med skadeproblem under stora delar av sin karriär men var nu tillbaka i stridbart skick. Efter en lugn start till tredjepar utvändigt ställde han samtliga konkurrenter schack-matt när anfallsorden kom runt slutsvängen.

Vilken dag för Team Olofsson!

 

I övrigt noterar vi att Skelleftetränaren Jens Eriksson är rejät i flytet och följde upp V75-segern på Bergsåker med att vinna GS-1 med Koves Viktoria Swing efter en rejäl slutrökare.

Emma Utters Solberg Jerkeld var en stor orska till att ingen spelare hittade 7-rätt när han tokskrällde efter invändig resa för John Östman.

Mauri Jaara har fin procent på egentränat och avslutade omgången med att vinna med Protector trots en resa utvändigt om ledaren.

Tuomas Pakkanen är en annan skicklig finländare som fick med sig en kuskseger med George Birdland som flög lågt över upploppet.


Fler nyheter

Jeppekollen 25 april

25 april 2024
Tips till Bodentravets lunchtävlingar 25 april.  Första start 12:20  

Philip skrällde på Skellefteåtravet!

21 april 2024
Efter 25 raka starter utan seger fick det vara nog. Formstarka Philip skrällde på Skellefteåtravet. Fuxen kom till B-tränare Eva Eitzenbergers träning i slutet av förra året och visade i senaste starten att formen var kraftigt på gång.  Jens...

Bodentravet värvar nytt företag till Guldklubben

19 april 2024
Guldklubben får en förstärkning när anrika Sundströms Entreprenad AB kliver in bland de drygt 20-tal företag, som redan är med.– Bodentravet har ett starkt nätverk som vi vill vara en del av, travintresset kan nog öka över tid, säger vd:n Anders...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago