Hoppa till innehållet
13 februari 2023

Fyra Bodensegrar i Skellefteå- Trippel till Olofsson!

Skellefteåtravet körde huvudtävlingar under söndagen och det blev en fin dag för Stall Hanna Olofsson som åkte hem med tre segrar i bagaget!

Beast, Last Dying Breath och The Oak LA. Där har ni Olofssons segertrio som imponerade på Skellefteåtravets isbana. Fyraåriga Beast har verkligen blommat ut på senare tid och har nu tre segrar på de senaste fem starterna.  Olofsson lämnade inget åt slumpen  utan styrde fram utvändigt om ledaren 1300 meter från mål och hade sedan full koll på fältet in mot mål.

Last Dying Breath grejade sin 8 seger i 13 starten. Blåste till ledningen direkt från start men varvet från mål valde Hanna lite överraskande att släppa ledningen. Dock så kom luckan in på upploppet via open strech och Last Dying Breath såg lysande ut när han sprintade fram till säker seger.

The Oak LA trivs som fisken i vattnet över lite länge distanser och var bara bäst i GS75 avslutningen. Kunde trycka sig till täten varvet från mål och var sedan omöjlig att fånga in för de övriga.

Men det var inte bara Stall Olofsson som fick besöka vinnarcirkeln i Skellefteå. Håkan Wennberg hade ställd i ordning Ytowns Gigolo som för Jens Nilsson spårade runt om till en enkel seger utanför GS75-kupongen.


Fler nyheter

Sju segrar till Hemmalaget!

3 maj 2024
V64-kväll i strålande vårväder då slog Team Salmela till med en V64-dubbel till hemmalaget med en vässad Ulf Ohlsson i sulkyn. Dessutom fick se en comeback som lovar mer då Inge B.Svärlig spårade runt om för Jenny Engfors. Lopp 2, 2140v: Jaakko...

Jeppekollen 2 maj

30 april 2024
Här kommer Jeåppekollen med tips till Bodentravets tävlingar 2 maj.  Travrestaurangen dukar upp en riktig toppenbuffé! Helstekt pepparmarinerad oxfilé Örtbakad lax med skagensås Pepparsås XL pommes Fetaost och melonsallad Blandsallad Smör och...

Toppenkväll för Eriksson på Umåker!

27 april 2024
Sandra Eriksson hade en riktigt fin fredagskväll på Umåker med och kunde vända hem till Norrbotten med två segrar och två tredjeplatser i bagaget. Kvällens sportsliga höjdpunkt var Umåkermästaren med 80.000 kronor i förstapris. Sandra Eriksson...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago