Hoppa till innehållet
16 januari 2023

Nevo Maskin blir Guldklubbare: "Travet är en bra kanal att synas i"

Nevo Maskin kliver in i Bodentravets Guldklubb. Ett familjeföretag från Luleå, som hjälper maskinägare och entreprenörer med reservdelar och service.
– Travet lockar många i vår bransch. Vi tror att det är en bra kanal att synas i, säger Niklas Niemelä, vd på Nevo Maskin AB.

Guldklubben på Bodentravet utökar sitt företagsnätverk. Nevo Maskin i Gammelstad tar steget in som ny samarbetspartner.
Ett familjeföretag där fotbollssönerna Niklas och Rickard Niemelä, med ett förflutet i Notvikens IK, tagit över efter pappa Sixten.
– Vår far Sixten startade allting med maskinförsäljning 1991. Med tiden och tuffare krav på 90-talet skolade han om till reservdelar och hade ganska liten verksamhet till att börja med, säger Niklas Niemelä.
– Sedan kom jag och min bror Rickard in i bilden och då började vi fundera på hur vi skulle göra för att utveckla företaget.

I dag står företaget på fyra ben; service, reservdelar, hydraulcylindrar och maskinförsäljning.
– Nu är cirkeln knuten tillbaka med maskinförsäljning igen som ett av våra fyra ben vi står på.
Vilket område täcker ni?
– Basen för service och reparationer är i fyrkanten och norrut. På reservdelar och hydraulcylindrar har vi många kunder i Norge och Finland och i princip hela norra Sverige. Nu försöker vi satsa lite mer på södra Sverige.
Hur känner ni inför att kliva in i Bodentravets Guldklubb?
– Vi har diskuterat mycket hur vi ska bygga vårt varumärke. Det är att synas. Vi vill synas i positiva sportsliga sammanhang. Jag är själv idrottskille med mycket fotboll i bakgrunden. Travet lockar många i vår bransch. Vi tror att det är en bra kanal att synas i, säger Niklas Niemelä.

Guldklubben Bodentravet
Huvudsponsor till Norrbottens Stora Pris i samband med Midnattstravet med en miljon kronor i förstapris, 400 000 kr till tvåan och sedan prispengar i fallande skala placeringarna 1–8.

Företag: Ahlsell, BDX, Bodens Energi, Bodens Kommun, Clockwork, Krossproduktion, Ica Kvantum Boden, J&B El, JIAB, LF Norrbotten, LGS, Nevo Maskin, Niemi Bil, Norr Media, Nåiden, Patomella Tak, Profilbutiken, Rutqvists Schakt, Skogqvist Olje & Transport, Wiksténs Fastigheter.


Fler nyheter

Program 5 april

28 mars 2024
Nu kan du ladda hem programmet till nästa tävlingsdag på Bodentravet. Fredag 5 april kör vi lunchtrav med 9 spännande lopp. Första start 12:20. Boden 5 april  Vi vill också passa på att önska alla en riktigt fin påsk!    

Sportchefen kan bli Årets bodensare

27 mars 2024
Sportchef, travbanechef – ja han har många titlar. Nu kan David Zimmer blir Årets bodensare på näringslivsgalan den 20 april. Många av landets travbanor har flera personer och titlar såsom; sportchef, travbanechef, vd. Bodentravet har David Zimmer...

Frida är Årets ledare i Bodens kommun!!

26 mars 2024
Bodens kommun delade förra veckan ut priset för årets ledare. Priset gick till Frida Sandberg, ansvarig för Travskolan på Bodentravet.     Motivering: Frida Sandberg är en otrolig ledare på Bodentravet som förtjänar stark uppmärksamhet för sitt...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago