Hoppa till innehållet
Madelenes härliga midsommar!
23 juni 2019

Madelenes härliga midsommar!

Madelene Wiksten hade en fin kväll på Skellefteåtravets Midsommartrav. Seger som tränare och uppfödare och även som ägare till Whipped Eggs som tog hand om segern i huvudloppet Midsommarkransen för Robert Bergh.

Whipped Eggs inledde med en kort startgalopp och fick sedan en tung resa fram till segern för sin tränare Robert Bergh före duktiga Boden-trion Mellby Fog, Yakari och Canwin B.F.  

Madelene tränar själv Josselin W.F. som tog karriärens första seger när hon krossade motståndet trots en resa utvändigt om ledaren med Robert Bergh i sulkyn. Robert Berg vann även med Stall WF:s uppfödning Wild n Crazy W.F.

Hanna Olofsson fick med sig en kuskseger då hon tog andra raka med norsktränade Ros Svarta som ledde från start till mål.

Roger Nilsson hade en fin kväll och var nära med Mellby Fog i Midsommarkransen och Mellby Guava i stonas midsommarkrans som båda slutade tvåa.


Fler nyheter

Björnkampen med After Trav!

17 juli 2019, publicerad av David Zimmer
Klara kuskar till Björnkampen! Snart dags för en av årets höjdpunkter på Bodentravet. Björnkampen är landets häftigaste kuskmatch och lockar varje...

Fem(!) Bodensegrar i Skellefteå

16 juli 2019, publicerad av David Zimmer
Bodentränarna var rejält på hugget och fick med sig hela fem segrar från Skellefteåtravets V64-tävlingar. Kink Adviser (Enar ”Kålle”...

Salmela-seger på Solvalla

15 juli 2019, publicerad av David Zimmer
Petri Salmela inledde veckan på bästa möjliga sätt. På Solvallas lunchtävlingar blev det seger för stallets Got to Dash. Ulf Ohlsson körde Got To...

På gång

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.