Hoppa till innehållet
Beach Lover mot V75
29 maj 2019

Beach Lover mot V75

Det blev tre segrar för hemmalaget när Bodentravet tävlade under tisdagskvällen genom Beach Lover (Frida Simonsson) Kahlua Bishop (Anetero Heinonen/Maria Bodin) samt Rhapsody Ås (Petteri Joki/Petri Salmela)

Beach Lover har haft en fin vår och utvecklingskurvan pekar fortsatt uppåt för sexåringen som verkligen hittat sig själv. Ägaren/tränaren Frida Simonsson tryckte gasen i botten direkt från start och tog enkelt hand om ledningen. Sedan drog man på i ett stenhårt tempo och över upploppet var det ingen som kunde haka på. Segergesten kom i god tid före mål och Beach Lover landade på fina 13,8/1640a.

I snabbloppet såg det ut länge ut att bli favoritseger när Augustus F fick bestämma tempot till 18 första varvet. Men in på upploppet tog det plötsligt emot för Augustus F och Petteri Joki hittade fritt spelrum med Rhapsody Ås efter invändig löpning och han dit kort före mål.  PS Horse Service (Petri Salmela) äger Rhapsody Ås och man kan lugnt säga att den gode Petri är i zonen!

Antero Heinonen serverade Kahlua Bishop en perfekt resa i andra par utvändigt och satt kyligt kvar i andra spår när attackerna kom bakifrån. I utgången av sista sväng fick man så användning för sin sparade speed och avgjorde i ett nafs. Maria Boden tränare och ägare tillsammans med Tord Eriksson.

Montéloppet till Salong och Jenny Engfors som hade långt fram till ledaren på bortre långsidan men hämtade in meter för meter och var förbi precis på mållinjen. Umåkers Thule Jonsson tränar Salong.

 

Foto: Carina Olofsson


Fler nyheter

Hemmalaget levererade!

25 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Det blev hela sex stycken hemmasegrar under Bodentravets tävlingar på måndagskvällen! Ankie Bergdahl tog karriärens första tränarseger när hennes...

Madelenes härliga midsommar!

23 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Madelene Wiksten hade en fin kväll på Skellefteåtravets Midsommartrav. Seger som tränare och uppfödare och även som ägare till Whipped Eggs som tog...

Nisse slog till på Bergsåker

19 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Hortlax-amatören Nils Westerberg gav sig i väg till Sundsvall och Bergsåker med två av stallets hästar under tisdagskvällen. Det slutade med en...

På gång

8 juli 2019
Lunchtrav
Bodentravet
25 juli 2019
Björnkampen!
Bodentravet

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.