Hoppa till innehållet
Vilken kväll Nisse!
22 maj 2019

Vilken kväll Nisse!

Hortlax-amatören Nils Westerberg hade en toppkväll i går på Umåker.

Helix segrade med Roger Nilsson i vagnen. Stallkamraten Loritz Memoro var två i ett annat lopp och Nisse körde styrde sedan in Roger Nilsson-tränade Desuper Filius till en andraplats.

Westerberg har tre hästar på träningslistan och två av dem var i hetluften på Umåker med en seger och en andraplats som resultat.

I det inledande loppet fick stallets Loritz Memoro med Roger Nilsson i vagnen, rygg på ledaren och även om luckan kom sista biten så var det försent och Loritz Memoro gick i mål med krafter sparade.

I loppet efter blev det dock full pott för Piteå duon Westerberg/Nilsson då Helix efter ett lopp i andra par utvändigt svarade för en riktigt stark långspurt och enkelt plockade ner ledaren sista biten.

Westerberg själv svingade sig sedan upp bakom Roger Nilssons (som själv körde Mellby Emeralds) Desuper Filius och körde till ledningen ur den första svängen. Den positionen höll man sedan till kort före mål där Desuper Filius fick sträcka vapen sista biten.


Fler nyheter

Forss-show, dubbel till Olofsson och Salmela!

22 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
Björnkamps-mästaren Mika Forss hade en fin dag på Bodentravet och segrade i inte mindre än fyra lopp . Hemmalaget höll sig också väl framme och...

Helgen som gick: 3 segrar i Skellefteå, seger i Finland och spår 6 för Makethemark i Sundsvall.

19 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
I fredagskväll körde Skellefteåtravet tävlingar och det blev 3 segrar till Bodentravets hästar. Hanna Olofsson inledde med 3-åriga debutanten Bag...

Hela sex hemmasegrar på Bodentravet

14 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
Fin sport och hela sex segrar till hemmalaget när Bodentarvet tävlade under tisdagskvällen! Det var Firma Salmela /Ohlsson som inledde kvällen med...

På gång

29 augusti 2019

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.