Hoppa till innehållet
Vilken kväll Nisse!
22 maj 2019

Vilken kväll Nisse!

Hortlax-amatören Nils Westerberg hade en toppkväll i går på Umåker.

Helix segrade med Roger Nilsson i vagnen. Stallkamraten Loritz Memoro var två i ett annat lopp och Nisse körde styrde sedan in Roger Nilsson-tränade Desuper Filius till en andraplats.

Westerberg har tre hästar på träningslistan och två av dem var i hetluften på Umåker med en seger och en andraplats som resultat.

I det inledande loppet fick stallets Loritz Memoro med Roger Nilsson i vagnen, rygg på ledaren och även om luckan kom sista biten så var det försent och Loritz Memoro gick i mål med krafter sparade.

I loppet efter blev det dock full pott för Piteå duon Westerberg/Nilsson då Helix efter ett lopp i andra par utvändigt svarade för en riktigt stark långspurt och enkelt plockade ner ledaren sista biten.

Westerberg själv svingade sig sedan upp bakom Roger Nilssons (som själv körde Mellby Emeralds) Desuper Filius och körde till ledningen ur den första svängen. Den positionen höll man sedan till kort före mål där Desuper Filius fick sträcka vapen sista biten.


Fler nyheter

Hemmalaget levererade!

25 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Det blev hela sex stycken hemmasegrar under Bodentravets tävlingar på måndagskvällen! Ankie Bergdahl tog karriärens första tränarseger när hennes...

Madelenes härliga midsommar!

23 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Madelene Wiksten hade en fin kväll på Skellefteåtravets Midsommartrav. Seger som tränare och uppfödare och även som ägare till Whipped Eggs som tog...

Nisse slog till på Bergsåker

19 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Hortlax-amatören Nils Westerberg gav sig i väg till Sundsvall och Bergsåker med två av stallets hästar under tisdagskvällen. Det slutade med en...

På gång

8 juli 2019
Lunchtrav
Bodentravet
25 juli 2019
Björnkampen!
Bodentravet

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.