Hoppa till innehållet
Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars
8 februari 2019

Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars

Nu är det klart. Let's dance-vinnaren och Melodifestivalen-deltagaren Jon Henrik Fjällgren uppträder på Winter Fun Day med V75 den 31 mars.

2019 har Bodentravet fått två V75-tävlingar.

Den första dukas upp 31 mars och går under namnet ”Winter Fun Day” och innehåller en massa familjeaktiviter vid sidan av V75.

Bland annat gästas Bodentravet av vinnaren av Let's dance 2018, Jon Henrik Fjällgren, som är högaktuell inför den tredje deltävlingen av Melodifestivalen, som går i Leksand 16 februari.

2014 slog Jon Henrik Fjällgren igenom när han vann Talang. 2015 gjorde han debut i Melodifestivalen med låten ”Jag är fri (Manne leam frijje)”och slutade tvåa, 2017 blev det en hedervärd tredjeplats tillsammans med Anina med låten ”En värld full av strider”.
2019 tippas 31-åringen från Härjedalsfjällen bland favoriterna i Melodifestivalen när han framför en Fredrik Kempe-låt.

2018 fick svenska folket stifta bekantskap med hans danstalang när Fjällgren tog hem slutsegern i TV4:s storsatsning Let's dance

Nu är det också klart att Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars i samband med Winter Fun Day. Han uppträder på scenen, som sätts upp vid hästskon innan V75-tävlingarna drar igång.

Hur är känslan inför att uppträda på Winter Fun Day på Bodentravet den 31 mars?

– Det känns roligt, alltid kul med nya ställen att uppträda på. Jag har aldrig gjort en spelning i samband med hästar och trav, säger Jon Henrik Fjällgren.

Hur går förberedelserna inför deltävling 3 i Melodifestivalen i Leksand den 16 februari?

– Jag försöker att ta det lugnt inför Melodifestivalen. Men jag gör rep som alla andra deltagare så att numret ska sitta när det väl är dags. 

Vad tror du om dina chanser i årets Melodifestival?
– Det är inget jag väljer att spekulera i. Allt man kan göra är att kommunicera sitt scenspråk och musik på bästa vis, sedan får det gå som det går.

2018 vann du Let´s dance, har det blivit några fler danssteg efter det?

Jag har inte tränat någon mer dans professionellt, men det är klart att en del fortfarande sitter i och glädjen med dansen kommer att vara med mig resten av livet. Även om det inte kommer tränas lika hårt som under Let's dance-perioden, säger Fjällgren.

Bodentravet ställer också upp dörrarna den 31 mars och bjuder på fri entré tillsammans med alla gratisaktiviteter som väntar.


– Jättekul att vi får ett dragplåster av den här kalibern till Bodentravet. Jon Henrik är uppskattad av såväl den yngre som äldre publiken,  säger travbanechefen David Zimmer.


– Efter en lång och hård vinter vill vi göra den här dagen till en riktig vinterfestival med massor av roliga saker som händer på travet för hela familjen. Det blir ett aktivitetsland för barnen, skoterkörning, godisregn och en massa annat kul. Tack vare våra fantastiska sammarbetspartners kan vi också göra det tillgängligt för alla genom att ha fri entré, säger Zimmer.

 

Fakta: Winter Fun Day med V75 den 31 mars

  • Fri entré och gratis aktiviteter.
  • Grindarna öppnar kl 11.00, första start 12.45.
  • Jon-Henrik Fjällgren uppträder 11.30-ca 12.00 och skriver sedan autografer.
  • Vinteraktivitetspark tillsammans med Vilda Kidz och Stars Wars-figurer.
  • Sunderby Folkhögskola isskulpterar och låter barnen testa.
  • Träffa Travskolan och ponnyhästarna
  • Barnskoterkörning på inhägnat område intill travbanan.
  • Pendeltåg mellan Luleå-Boden har smygpremiär med stopp i Notviken och Sunderby sjukhus samt ordnas busstrafik från Boden centralstation till Bodentravet.
  • Slut cirka kl 17.00.

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Hemmalaget levererade!

25 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Det blev hela sex stycken hemmasegrar under Bodentravets tävlingar på måndagskvällen! Ankie Bergdahl tog karriärens första tränarseger när hennes...

Madelenes härliga midsommar!

23 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Madelene Wiksten hade en fin kväll på Skellefteåtravets Midsommartrav. Seger som tränare och uppfödare och även som ägare till Whipped Eggs som tog...

Nisse slog till på Bergsåker

19 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Hortlax-amatören Nils Westerberg gav sig i väg till Sundsvall och Bergsåker med två av stallets hästar under tisdagskvällen. Det slutade med en...

På gång

8 juli 2019
Lunchtrav
Bodentravet
25 juli 2019
Björnkampen!
Bodentravet

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.