Hoppa till innehållet
Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars
8 februari 2019

Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars

Nu är det klart. Let's dance-vinnaren och Melodifestivalen-deltagaren Jon Henrik Fjällgren uppträder på Winter Fun Day med V75 den 31 mars.

2019 har Bodentravet fått två V75-tävlingar.

Den första dukas upp 31 mars och går under namnet ”Winter Fun Day” och innehåller en massa familjeaktiviter vid sidan av V75.

Bland annat gästas Bodentravet av vinnaren av Let's dance 2018, Jon Henrik Fjällgren, som är högaktuell inför den tredje deltävlingen av Melodifestivalen, som går i Leksand 16 februari.

2014 slog Jon Henrik Fjällgren igenom när han vann Talang. 2015 gjorde han debut i Melodifestivalen med låten ”Jag är fri (Manne leam frijje)”och slutade tvåa, 2017 blev det en hedervärd tredjeplats tillsammans med Anina med låten ”En värld full av strider”.
2019 tippas 31-åringen från Härjedalsfjällen bland favoriterna i Melodifestivalen när han framför en Fredrik Kempe-låt.

2018 fick svenska folket stifta bekantskap med hans danstalang när Fjällgren tog hem slutsegern i TV4:s storsatsning Let's dance

Nu är det också klart att Jon Henrik Fjällgren gästar Bodentravet den 31 mars i samband med Winter Fun Day. Han uppträder på scenen, som sätts upp vid hästskon innan V75-tävlingarna drar igång.

Hur är känslan inför att uppträda på Winter Fun Day på Bodentravet den 31 mars?

– Det känns roligt, alltid kul med nya ställen att uppträda på. Jag har aldrig gjort en spelning i samband med hästar och trav, säger Jon Henrik Fjällgren.

Hur går förberedelserna inför deltävling 3 i Melodifestivalen i Leksand den 16 februari?

– Jag försöker att ta det lugnt inför Melodifestivalen. Men jag gör rep som alla andra deltagare så att numret ska sitta när det väl är dags. 

Vad tror du om dina chanser i årets Melodifestival?
– Det är inget jag väljer att spekulera i. Allt man kan göra är att kommunicera sitt scenspråk och musik på bästa vis, sedan får det gå som det går.

2018 vann du Let´s dance, har det blivit några fler danssteg efter det?

Jag har inte tränat någon mer dans professionellt, men det är klart att en del fortfarande sitter i och glädjen med dansen kommer att vara med mig resten av livet. Även om det inte kommer tränas lika hårt som under Let's dance-perioden, säger Fjällgren.

Bodentravet ställer också upp dörrarna den 31 mars och bjuder på fri entré tillsammans med alla gratisaktiviteter som väntar.


– Jättekul att vi får ett dragplåster av den här kalibern till Bodentravet. Jon Henrik är uppskattad av såväl den yngre som äldre publiken,  säger travbanechefen David Zimmer.


– Efter en lång och hård vinter vill vi göra den här dagen till en riktig vinterfestival med massor av roliga saker som händer på travet för hela familjen. Det blir ett aktivitetsland för barnen, skoterkörning, godisregn och en massa annat kul. Tack vare våra fantastiska sammarbetspartners kan vi också göra det tillgängligt för alla genom att ha fri entré, säger Zimmer.

 

Fakta: Winter Fun Day med V75 den 31 mars

  • Fri entré och gratis aktiviteter.
  • Grindarna öppnar kl 11.00, första start 12.45.
  • Jon-Henrik Fjällgren uppträder 11.30-ca 12.00 och skriver sedan autografer.
  • Vinteraktivitetspark tillsammans med Vilda Kidz och Stars Wars-figurer.
  • Sunderby Folkhögskola isskulpterar och låter barnen testa.
  • Träffa Travskolan och ponnyhästarna
  • Barnskoterkörning på inhägnat område intill travbanan.
  • Pendeltåg mellan Luleå-Boden har smygpremiär med stopp i Notviken och Sunderby sjukhus samt ordnas busstrafik från Boden centralstation till Bodentravet.
  • Slut cirka kl 17.00.

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Trippel till Olofsson

18 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Under fredagen körde Bodentravet lunchtrav och hemmatränaren Hanna Olofsson var rejät på hugget och tog hem tre segrar!   Fyraåriga Atlas Eagra för...

Bodentravet historiskt – kör första Prideloppet på V75

14 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Den 31 mars är det Winter Fun Day med V75 på Bodentravet. 29–31 mars pågår också Northern Light Pride i Boden – och nu är det klart att Sveriges...

Två segrar i Skellefteå

11 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Idag stod Skellefteåtravet som värd för lunchtävlingar med 5 lopp. Det blev två segrar till Boden genom Atlas Eagra (Hanna Olofsson) och Mellby...

På gång

8 mars 2019
Lunchtrav med V65
Bodentravet
22 mars 2019
31 mars 2019

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.