Hoppa till innehållet
Hemmalaget heta i kylan!
1 februari 2019

Hemmalaget heta i kylan!

Dubbelseger för Engfors och Eriksson, Fredrikssons stallform håller i sig och andra raka för Salmelas slugger. Det blev en fin kväll för hemmalaget när Bodentravet körde kvällstrav med V64-spel.

Stall Salmelas BWL Ruthless tag andra raka segern och har haft en uppåt pekande formkurva sista månaderna. Körande Jens Eriksson svepte fältet till ledingen varvet från mål och drog sedan undan i säker stil sista biten in mot mål.

Jenny Engfors tog en dubbelseger och ledde från start till mål med Hanna Olofsson-tränade Sofarsogood L.A. som tog karriärens andra seger. Fick stallkamraten Atlas Eagra på utsidan större delen av loppet men inte hade några problem att freda sig upploppet ner. Tränaren Hanna Olofsson kunde räkna in en dubbelseger då stallkamraten Atlas Eagra höll till andraplatsen.

Engfors hade dessförinnan vunnit med Myrfaksen som fick loppet ”på rulle” och svepte förbi samtliga över upploppet.

Gunnel Fredriksson har grym form på stallet. 5 segrar på 10 starter så här långt. Med Judge Me L.A. kunde trots tillägg ta hand om ledningen och över upploppet var det ingen som kunde utmana. Vi noterar dubbelseger till ägaren Stall Lag.

Sandra Eriksson har fått en kanonstart på det nya året och tog en ny dubbelseger bakom norska Willodin och Lappträskbördiga Mats Buchts Le Chapeau som vann trots en utdragen spetsseger.


Fler nyheter

Trippel till Olofsson

18 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Under fredagen körde Bodentravet lunchtrav och hemmatränaren Hanna Olofsson var rejät på hugget och tog hem tre segrar!   Fyraåriga Atlas Eagra för...

Bodentravet historiskt – kör första Prideloppet på V75

14 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Den 31 mars är det Winter Fun Day med V75 på Bodentravet. 29–31 mars pågår också Northern Light Pride i Boden – och nu är det klart att Sveriges...

Två segrar i Skellefteå

11 februari 2019, publicerad av David Zimmer
Idag stod Skellefteåtravet som värd för lunchtävlingar med 5 lopp. Det blev två segrar till Boden genom Atlas Eagra (Hanna Olofsson) och Mellby...

På gång

8 mars 2019
Lunchtrav med V65
Bodentravet
22 mars 2019
31 mars 2019

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.