Hoppa till innehållet
Två nya företag i Guldklubben!
21 januari 2019

Två nya företag i Guldklubben!

Bodentravet välkomnar två nya företag som klivit in i Guldklubben. Det handlar om BILAB och NYAB.

16 har blivit 18 i Bodentravets Guldklubb. Det är företagen som är med och sponsrar Norrbottens Stora Pris, som är miljonloppet i samband med Midnattstravet. 2018 lockade tävlingen drygt 11 000 åskådare och är länets största idrottsevent.

NYAB är företaget som omsatte drygt 900 miljoner kronor 2018 och har tagit hem DI:s gasellpris. Vd:n Johan Larsson blev 2017 utnämnd till Årets företagare i Luleå.

– Generellt så vill NYAB delta och bidra till att skapa förutsättningar för vad vi tror främjar Norrbotten. Just travet är unikt, och skapar arbetstillfällen i länet, säger Johan Larsson och fortsätter:
– Vi tycker dessutom om Bodentravets vilja att utvecklas och tänka nytt, det är grunden för att skapa utveckling och tillväxt.

 

BILAB, Roger Niemi Bil i Luleå AB, är ett familjeföretag som finns på Lulsundet i Luleå med sin verkstad. De har specialiserat sig på att serva Volvo och Mazda. 2017 blev de återförsäljare av Mazda med bilhallen på Banvägen.
Nu tar de även steget in i travbranschen.

– Travet är en spännande bransch, som vi nu väljer att kliva in i. Vi hoppas hitta ett bra samarbete med travfolket, som gärna vill köra fyrhjuldrivet med bra dragkapacitet. Sedan har Mazda väldigt bra garantier, säger Kim Jauhiainen.

Marknadschefen Jimmy Landström:
– Det är jättekul att NYAB och BILAB väljer att bli en del av travfamiljen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete. Utan Guldklubben och Norrbottens Stora Pris hade vi inte kunnat locka några av världens bästa travhästar till Boden.

Travbanechef David Zimmer:
– Nyab och Bilab är två fina företag som båda har gjort en snabb resa uppåt. Vi är väldigt nöjda med att de nu går in och satsar på travsporten.  Jag tror och hoppas att vi tillsamans har en spännade och rolig resa att  göra tillsamans med de övriga företagen som finns i det stora nätverket runt Bodentravet.

 

 

 

 


Fler nyheter

Forss-show, dubbel till Olofsson och Salmela!

22 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
Björnkamps-mästaren Mika Forss hade en fin dag på Bodentravet och segrade i inte mindre än fyra lopp . Hemmalaget höll sig också väl framme och...

Helgen som gick: 3 segrar i Skellefteå, seger i Finland och spår 6 för Makethemark i Sundsvall.

19 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
I fredagskväll körde Skellefteåtravet tävlingar och det blev 3 segrar till Bodentravets hästar. Hanna Olofsson inledde med 3-åriga debutanten Bag...

Hela sex hemmasegrar på Bodentravet

14 augusti 2019, publicerad av David Zimmer
Fin sport och hela sex segrar till hemmalaget när Bodentarvet tävlade under tisdagskvällen! Det var Firma Salmela /Ohlsson som inledde kvällen med...

På gång

29 augusti 2019

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.