Hoppa till innehållet
Två nya företag i Guldklubben!
21 januari 2019

Två nya företag i Guldklubben!

Bodentravet välkomnar två nya företag som klivit in i Guldklubben. Det handlar om BILAB och NYAB.

16 har blivit 18 i Bodentravets Guldklubb. Det är företagen som är med och sponsrar Norrbottens Stora Pris, som är miljonloppet i samband med Midnattstravet. 2018 lockade tävlingen drygt 11 000 åskådare och är länets största idrottsevent.

NYAB är företaget som omsatte drygt 900 miljoner kronor 2018 och har tagit hem DI:s gasellpris. Vd:n Johan Larsson blev 2017 utnämnd till Årets företagare i Luleå.

– Generellt så vill NYAB delta och bidra till att skapa förutsättningar för vad vi tror främjar Norrbotten. Just travet är unikt, och skapar arbetstillfällen i länet, säger Johan Larsson och fortsätter:
– Vi tycker dessutom om Bodentravets vilja att utvecklas och tänka nytt, det är grunden för att skapa utveckling och tillväxt.

 

BILAB, Roger Niemi Bil i Luleå AB, är ett familjeföretag som finns på Lulsundet i Luleå med sin verkstad. De har specialiserat sig på att serva Volvo och Mazda. 2017 blev de återförsäljare av Mazda med bilhallen på Banvägen.
Nu tar de även steget in i travbranschen.

– Travet är en spännande bransch, som vi nu väljer att kliva in i. Vi hoppas hitta ett bra samarbete med travfolket, som gärna vill köra fyrhjuldrivet med bra dragkapacitet. Sedan har Mazda väldigt bra garantier, säger Kim Jauhiainen.

Marknadschefen Jimmy Landström:
– Det är jättekul att NYAB och BILAB väljer att bli en del av travfamiljen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete. Utan Guldklubben och Norrbottens Stora Pris hade vi inte kunnat locka några av världens bästa travhästar till Boden.

Travbanechef David Zimmer:
– Nyab och Bilab är två fina företag som båda har gjort en snabb resa uppåt. Vi är väldigt nöjda med att de nu går in och satsar på travsporten.  Jag tror och hoppas att vi tillsamans har en spännade och rolig resa att  göra tillsamans med de övriga företagen som finns i det stora nätverket runt Bodentravet.

 

 

 

 


Fler nyheter

Hemmalaget levererade!

25 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Det blev hela sex stycken hemmasegrar under Bodentravets tävlingar på måndagskvällen! Ankie Bergdahl tog karriärens första tränarseger när hennes...

Madelenes härliga midsommar!

23 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Madelene Wiksten hade en fin kväll på Skellefteåtravets Midsommartrav. Seger som tränare och uppfödare och även som ägare till Whipped Eggs som tog...

Nisse slog till på Bergsåker

19 juni 2019, publicerad av David Zimmer
Hortlax-amatören Nils Westerberg gav sig i väg till Sundsvall och Bergsåker med två av stallets hästar under tisdagskvällen. Det slutade med en...

På gång

8 juli 2019
Lunchtrav
Bodentravet
25 juli 2019
Björnkampen!
Bodentravet

TRAVRESTAURANGEN

Njut av en välsmakande måltid på travrestaurangen.

Boka bord

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.